KREATIV BRÖLLOPSPLANERING TILLSAMMANS MED MICROSOFT

I samarbete med Microsoft

Mitt samarbete med Microsoft fortsätter även i år och det är dags för mig att uppgradera mig med nya Laptop Studio. Snabbare, mer kraftfull och uppdaterad med vridbar skärm som förenklar
mitt kreativa arbete ännu mer. Jag har tidigare pratat mycket om mitt flow gällande work life balance och vikten av att designa mitt egna liv. Ni har fått följa mig när jag har startat upp nya segment i mitt företagande, på resor samt i mitt dagliga arbete kring mina sociala kanaler. Mitt arbete har varje dag inkluderats av min Surface som sig bör då det är ett arbetsverktyg som gör mitt arbete möjligt.

Jag tänkte att vi denna gången ska prata lite mer om hur jag använder min dator utanför mitt arbete. När jag stänger igen datorn under dagen öppnar jag den några timmar senare igen för att planera mitt bröllop. Det är ett heltidsjobb att planera ett bröllop, ett bröllop som dessutom ska hållas i Italien med 70 gäster. Att sköta all planering på egen hand kräver sin struktur
och här är min dator mitt främsta verktyg. Jag gör allt på min Laptop Sstudio. Ritar upp förslag på dukning, bordsplacering och sköter listor som behöver checkas av. Alla mail, alla inbjudningar och all inspiration sparas på datorn och bär med mig planering varje dag. Det är som att cirkeln sluts på något sätt. Microsoft är med mig i allt jag gör och nu även i mitt planerande av mitt bröllop. 


Med 19 timmars batteritid, svängbara skärm och touchskärm som ger pennan (köps till) en kreativ
yta för skisser och anteckningar. Jag ritar upp förslag på bordsplaceringar och skickar till hotellet. Ritar upp skisser på klänningar som jag med ett enkelt knapptryck kan ta fram eller skicka samt presenterar olika typer av menyer för min partner.

Det blir inte svårare än vad man gör det till och just nu, så är till och med bröllopsplanering enkelt. Eller nej, ska vara ärlig här. Jag tycker inte der har varit jobbigt att planera vårt bröllop. Alls.

Tack för ännu ett fint samarbete Microsoft!

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *