Kredit-trauma & Eatnam

Kjol (klick!) , Skjorta från Carin Wester, Skor Lanvin och magväska Won Hundred.

Jag var med om en sjukt härlig grej idag. Det var efter min simning med Adam nere vid Brunnsviken, precis när jag hade kommit upp på bryggan igen och kollar telefonen jag ser att jag har ett DM från en person som nämner något om kreditkort. Jag klickar in mig på meddelandet och läser “Har du tappat ditt kreditkort?” varpå jag snabbt kollar och se på fan, det hade jag. Svarar honom snabbt och beskriver kortet men inser att personen ifråga redan vet att det är jag då han har sökt upp mig och nu fått kontakt med mig. En halvtimme senare står jag på hans jobb och plockar upp kortet. Kommer vara honom evigt tacksam för det.

Det har varit en riktigt bra dag idag, det märks att det är sommar och man börjar så smått dra ner på tempot. Jag vaknade vid halv sju och tog en morgonpromenad med Klara, körde ett cirkelpass med henne nere i Rålis och gick sedan hem igen för frukost och 2 timmars jobb vid datorn. Åkte därefter till Trispot i Sjöstan för att lämna tillbaka två våtdräkter som jag har testat och fick med mig en ny från Orca som jag ska utvärdera under veckan. Det är service och varumärkesbyggande. Tillskillnad till en annan butik som säljer swimrun/triathlon-gear inne i stan som aldrig återkom till mig när jag bad dem kolla efter en specifik våtdräkt jag ville köpa som de skulle ha på lagret. Jag stod inne i butiken och blev lovad ett samtal oavsett om de hittade den eller inte. Det var 2 veckor sedan och telefonen har inte ringt än.

Efter mitt besök på Trispot körde jag raka vägen till Brunnsviken där jag och Adam simmade OW. Jag smällde av 2500 m medan Adam simmade åttor runt mig. Han är sjukt snabb. Det är riktigt häftigt att träna med personer som är grymma på det de gör men samtidigt sjukt ödmjuka och bjussiga. Sånt ser jag upp till något enormt. Och bjuder de dessutom på kaffe och banan efter passet – ja då är de förevigt på min pluslista.

Hem snabbt, byta om och därefter kuta ner till Stureplan där jag tog en kaffe med en ny bekantskap på Brillo och mötte sedan upp Felicia på Eatnam när vi tog ett glas vin och åt en väääääldigt efterlängtad middag.

Och nu, ja nu är jag hemma och jobbar ikapp mailen samt väntar på vinleverans från Italien.

Hej på er!


0

7 svar till “Kredit-trauma & Eatnam”

 1. Hej fina. Undrar om du har lust att berätta lite om din upplevelse av Ironman Gdynia? Min triathlonkarriär startade förra året med en sprint och nu i helgen gav jag mig på en olympisk. Är lite sugen (och vettskrämd) över tanken att testa en halvironman. Jag skulle vilja nån gång i livet men ställer mig frågan, varför är inte nångång egentligen inte nu?
  Vad är din upplevelse av 70.3 och hur är banan på Gdynia?
  Tack för all pepp du ger varje dag i dina sociala medier ?

 2. Får jag fråga en helt annat sa o det är ingen kritik eller så… Hur funkar det att dricka vin (nått glas) o träna efteråt, har jag långpass (vanlig motionär) dagen efter så vågar jag inte dricka alkohol dagen innan för jag är rädd att det ska göra att jag presterar mindre, men ett glas? spelar det så stor roll???

  • Vill du veta en hemlis..jag dricker ett glas rött kvällen före tävling. Det hjälper mig att varva ner/somna, är gott och jag mår bra av det. Och har det påverkat mig negativt? Nej.

   Ett glas kvällen innan ett långpass som vanlig motionär är lugnt. Jag vill inte glorifiera alkohol men vi är vuxna människor som någonstans bör kunna hantera alkohol och vet vad vi klarar av och inte. Du kanske tål mindre än mig och känner av det dagen efter? Ja men då skippar du det.

   Känn efter! 🙂

   • tack… som 47årig 3barnsmamma vet jag rätt så väl vad jag tål i alkohol, men du vet som vanlig motionär slukar i alla fall jag allt jag kommer över o då får man ju höra en hel del…. vad man ska o inte ska göra.. O tack för rapporten från runragnar, jag satt klistrad vid insta o följde flera lag hela dagen o vill ha ett eget… 🙂 Just det att man kan blanda snabba o lite mer lagom snabba löpare är ju så kul….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *