Kungsholmen 07.15

 

Vaknade vid kvart i sex och det första jag såg var hur solens strålar tappert kämpade sig in genom våra pansargardiner. Överlägde snabbt med mig själv och beslöt mig för att flytta ut intervallerna runt Kungsholmen stället för att köra dem på löpbandet inne på Sats.

Kände ganska fort när jag kom ut att benen var tunga och kroppen seg efter helgens milmaraton. Blev ännu en överläggning mellan mitt sunda förnuft och den lilla träningsdjävulen på axeln. Förnuftet vann och istället för att köra hårds 10km 5x2km intervaller i 4.30 tempo sprang jag 8km där jag låg varannan kilometer i 5.50 och 5.10.

Det är en ständig dialog inom mig för att matcha dagsformen, humöret,energin och framförallt viljan med all den träning som ska göras. Vissa dagar går jag på autopilot och bara kör, som en väl inoljad maskin. Andra dagar måste jag ta hänsyn till livets faktorer.

I slutändan blir resultatet som jag vill ändå. Det vet jag innerst inne.

0

2 svar till “Kungsholmen 07.15”

 1. Hej!
  Nu måste jag ställa, en kanske korkad, fråga.
  Hur vet du hur snabbt du springer? Alltså att du vet vilket tempo du ligger i..?
  Har du pulsklocka? Är det något att investera i?
  Tycker det låter så kul och spännande att kunna följa och utmana sig själv och framförallt ha koll!

  • Hej!
   Inga frågor är korkade 🙂

   Jag ser hur snabbt jag springer på min pulsklocka som jag definitivt tycker du ska investera i. Köp en ordentlig som mäter puls, tid, GPS, pulszoner och har en historik. Jag har en triathlonklocka som jag kan både springa, cykla och simma med. En såkallad “multisportklocka”. Den ligger på runt 2500 kr med pulsband. Kan rek den som en nybörjarklocka då den är väldigt enkel att förstå sig på. Suunto Ambit3 Sport heter den. Lycka till! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *