,

Kvällsdopp & häng på Sumpans IP


Är det sommar? Ja men det skulle man kunna tro utav dessa bilder. Det har dock varit t-shirt väder idag och dessutom jäkligt skönt i vattnet så både jag och Viktoria (som ÄNTLIGEN är hemma igen) enades om att det nu officiellt är sommar. Jag menar, hela världen är ändå upp och ner så varför skulle inte årstiderna kunna vara det.

Nåväl. Det var om kvällen. Spenderade som sagt kvällen på bryggorna nere i Huvudsta med ett dopp och medhavd pokebowl. Innan dess hängde jag på Sumpans IP där jag först körde min egna träning (felplacerade 5:or) tillsammans med Alexander som hakade på och fick sig ett styrkepass efteråt med och därefter var det dags för att träna min PT-kund Sofie om levererade från början till slut.

Over all har det varit en bra dag. Morgonpromenad med Natali, jobb och sen lunch ute i solen. Jag är lugn i själen och pigg i blicken.

Jag fick en kommentar från en följare tidigare idag om att jag känns fräsch. Som att jag har ömsat skinn. Kanske är det så.

46

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *