,

La Zebra, pitchers och Louise födelsedag.I söndags var det ett rätt slitet gäng som begav sig till La Zebra för att fira Louise 32-årsdag. Yes, andra året i rad nu vi prickar in båda våra födelsedagar. Förra året var vi som sagt i Hong Kong och Boracay. Vilket också var en helt fantastisk resa.

Men åter till vart vi är nu. Anledningen till vårt något slitna mående? Rejv. Jag skämtar inte, vi var på rejv kvällen/natten innan vilket beslöts efter x antal Mezcal Mule på Gitanos med Petra och Marcus som också har varit här nere samtidigt som oss som men åkte hem till ett bra mycket kyligare Stockholm igår. Innan Gitanos käkade vi middag på Casa Jaguar som levererade riktigt bra mat men tyvärr rätt dålig service. Kvällen slutade i alla fall med att alla drog vidare till Papaya Playa Project på rejv. Sen stod vi där på stranden och dansade till enformig techno och drack ljummen öl med hundratals andra hipsters som såg ut att vara en uppgraderad variant av klientelet som brukar besöka full moon partys i Thailand. Det är lite så det är här i Tulum, det är boho, men med en lyxig touch på det hela. Till och med på rejvarna.

Våra nattliga eskapader visade gjorde som sagt sig påminda när vi vid halv tolv gled in på La Zebra. Jag gjorde det enda rätta i ett sådant läge och beställde in en pitcher med spicy mango margharitas och efter två tre timmar mådde vi alla betydligt mycket bättre. Vi hängde på La Zebra till klockan var runt fem innan vi vandrade bort till CoCo Tulum för afterbeach. Pangdag för en pangtjej!

Jag vet inte hur det är med er men när jag befinner mig på en sådan semester som jag är på nu är jag alltid riktigt trött på kvällarna. Jag vaknar gärna tidigt, tränar och sen älskar jag att dricka drinkar i solen och ha det riktigt riktigt bra för att sedan ta det lite mer chill på kvällen och gärna, vilket vi gör typ varje kväll här, somna runt tio. Det är skönt att resa med människor som tänker lika där, så därför var det inga konstigheter att vi tog en lugn kväll på Burrito Amor som förövrigt är ett av våra favoritställen här i Tulum. Deras Burritos (grilled shrimp är bäst) är MAGISKA och drinkarna kostar 35 kr och är riktigt riktigt goda. Efter middagen promenerade vi bort och tog en efterrätt på det lilla torget där alla locals samlas på kvällarna innan vi tog en taxi hem och somnade som de små mätta rödbrända grisarna vi var..eller är då vi äter konstant. Ha!

Det var den söndagen – rätt bra va?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *