,

Läder på läder

Innehåller adlinks från Bubbleroom

Ankellånga skinnbyxor (finns här!), skinnskjorta med puffarm (finns här!), boots (finns här!) & glitterstrumpor från Nümph.

Gårdagens viktigaste mission var att hitta ett öppet fik inne i Ystad med Maja, min systerdotter samt itroducera henne till min kamera. Jag insåg att det minsann finns en liten fallenhet till att ta outfitbilder i henne. Tänk på det alla ni som har barn. Guldgruva!

Förutom att promenera runt i ett relativt dött Ystad som numera består av 55 nagelsalonger och 4759 mäklarekontor så sprang jag långpass på runt två mil, jobbade en stund och var ute och käkade på Upp&Ner (deras tryffel mac & cheese med oxkind var 10p!) med mina föräldrar.

När detta inlägget postas så är jag och tränar. Det är sista dagen här nere och jag ska maxa med att möta upp lite gamla vänner och gå på bio med Maja & familjen. Imorgon drar jag hem (älskar det faktum att jag ser Stockholm som mitt hem) och umgås med min andra familj. Jag längtar. Stockholm jag kommer snart. ♡

Hej på er,


53

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *