Lägesrapport

Första inlägget på nya bloggen, eller nya och nya, det var här jag bloggade innan jag signade med Metro för lite mer än ett år sedan. Det betyder att alla inlägg mellan 28 februari 2018 – 19 April 2019 är skrivna för Metro under min tid där.

Jag har fått många frågor om vad som egentligen händer på Metro och jag kommer inte skriva något mer än att det är trist när man inte tar hand om sina egna. Då spelar helt plötsligt inte att man ligger på en portal någon som helst roll.

Bloggen kommer fortsätta som vanligt, men jag kommer att utveckla den ytterligare och vill här få hjälp av just er som läser. Så lämna gärna en kommentar med önskemål så ska jag göra mitt bästa med att möta dem och göra ge sajten en liten vår-boost.

Då vi fortfarande jobbar med sidan så kommer kan den vara lite seg och ligga efter i uppdateringarna de närmsta dagarna. Ser framemot en liten nystart, hoppas ni gör det med!

39

2 svar till “Lägesrapport”

  1. Kompisen! Du är grym ?? Blir inspirerad av dig! Önskemål rent layoutmässigt: lägg till en ”kommentera”-knapp längst ner i inlägget så man inte behöver scrolla längst upp igen för att droppa en mening eller två!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *