Läget då?

Det är galet hektiskt just nu och vi har lite fått börja om på nytt med införsäljning, pitchmöten och återskapande av resor. Det som var satt och slutsålt 6 månader framåt försvann med Corona och efter att ha legat lågt en vecka (i fosterställning) tog vi nya tag igen. Och här är vi nu. Friendcation tar upp all vår tid just nu, eller ja, all den tid som inte redan är tagen av PTSG-träningsgrupperna 2 ggr i veckan, Online-klienter och mitt vanliga jobb med mina olika kanaler.

Vi hoppas att kunna rädda hösten och även delar av sommaren. Men för att ens vara i närheten av det så krävs det att göra det som jag gjorde när jag startade upp mitt egna företag och fortfarande var anställd med “ett vanligt” jobb. Det en period av mer jobb än vanligt. Och jag är fine med det. Det är lite det man signar upp på när man blir egen företagare. När det går bra så går det bra. Då drar man en månad utomlands och jobbar 2 timmar om dagen. Som jag gjorde i november. Men när det krisar och båten behöver vind i seglen igen – ja då tar man ett djupt andetag och gör det som ska göras.

Detta är ingen snyftinlägg där jag ber om medömkan. Jag vet människor som har det värre. Mycket värre. Jag är frisk, bor i fria Sverige och äger en lägenhet som jag klokt nog inte tog en jävla massa lån på vilket innebär att min månadskostnad inte påverkar mig. Och framförallt så har jag fantastiska människor runt omkring mig. Jag ville mest bara ge en heads up varför det postas lite mindre än vanligt här på bloggen och varför jag ber er i dm:s läsa igenom de inlägg jag har postat gällande de frågor ni har. Det är inte min mening att vara kort. Men mycket av det ni ofta frågar om finns redan här. Det handlar inte om att jag inte pallar svara er. Långt ifrån. Det är något jag aldrig kommer sluta med och jag älskar att ha den kontakten med er.

Så, hur är min dag annars? Jo men bra. Förutom att jag är jäkligt trött. Gick upp 05:10 i morse då tjejernas träning börjar 06:45 och jag gärna vill vara på plats minst 40 min innan. Det värsta jag vet är tränare som antingen är sena eller dyker upp 5 min innan med andan i halsen.

Efter tjejernas träning körde jag min egna träning vilket bestod av tröskelintervaller och överkroppsstyrka. Därefter sprintade jag bort till Calle P för ett lunchmöte med ett företag som förhoppningsvis kommer börja jobba långsiktigt med Friendcation. Sen var det vidare till Red Square PR för att hämta ett bud och sen stannade vi till på Mildh PR för kaffe med våra favoriter. Vips så var klockan halv två och jag fick bråttom hem för att hämta ut paket innehållandes produkter som ska filmas inför ett samarbete på fredag och nu sitter jag här med PT-upplägg och en sista korrigering av träningen jag ska hålla via länk för Länsfast imorgon.

Om en liten stund kommer Viktoria och Rosellen hem till mig för Tacos, sen fortsätter kvällen med slutfinish på (HÅLL TUMMARNA NU FÖR FAN) en färdig resa inom Sverige som släpps nästa vecka.

Det var min lägesrapport. Nu ska jag leta efter choklad i skåpen. Hej.

58

2 svar till “Läget då?”

  1. Jisses vad ni jobbar på och sliter! Håller tummarna för att läget i världen blir bättre så allt blir lite lättare!! Du och Louise måste komma ihåg att andas lite med mellan varven , glöm inte det fina brudar! Bamsekramar till dig och en till Louise,vdu kan väl vidarebefordra den????
    Kram Linda

  2. Ja en får ju verkligen tänka till när regeringen igår sa att 1-2 timmars bilresa inom Sverige är ok, inte mer. Hade hoppats att hela Sverige skulle vara fritt i sommar….om man håller sig lite undan folk. Men mellersta Sverige, dvs 40-50 mil norr om Sthlm väntar en topp nu i maj juni, och det glömmer nog folk, att det är olika faser för olika ställen, då rapporteringen är ganska Stockholmsfokuserad…
    Heja dig iaf!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *