LANSERAR MEDLEMSKAP – F+!

En del av er har redan fått en liten försmak av vad F+ innebär, några av er är redan medlemmar och för resterande av er – här kommer äntligen mer info om vad F+ är, innebär och hur det kommer fungera.

Jag och Louise startade Friendcation för snart 6 år sedan. Vi gick från att vara en liten frukostklubb med absolut inga planer eller aningar om vart det skulle ta oss till att efter ca ett år förstå att det fanns ett stort behov av att ta det digitala mötet IRL. Det vi banade väg för gjorde skillnad i en tid där det behövdes som mest.

Så vi började utveckla Friendcation på kvällar och helger till att efter en tid driva det jämte våra vanliga jobb, till att vi sa upp oss, startade eget och började lägga den tiden vi kunde avvara från våra andra uppdrag, på Friendcation. För ca ett år sedan tog vi beslutet att satsa fullt ut och detta innebär att det idag är vårt heltidsjobb. Fram tills mindre än ett år sedan har vi mer eller mindre gått plus minus noll på Friendcation. Det har varit vårt passion project där allt vi möts av genom alla åren har varit värd varenda timme. Tillsammans sänker vi trösklar, öppnar våra sinnen, är nyfikna, sårbara och modiga på en gång. Det vi skapar här inne är något utöver det vanliga och nu är vi redo att ta en del av Friendcation till nästa nivå.

Friendcation är nu dryga 20.000 kvinnor från hela Sverige som tillsammans bildar ett nätverk med ständig positivitet, kärlek, omtanke och framåtanda. Vi växer långsamt men stadigt och organiskt. Tacksamma för de engagemang och stöd ni alltid visar. Friendcation har vuxit till ett av Sveriges starkaste Communitys vilket vi vill förvalta och utveckla.

Så nu tar vi nästa steg. Med oss har vi fyra nya coacher som ska hjälpa oss driva detta vidare. Och ni ska med! Låt oss presentera vårt medlemskap vi valt att kalla F+. Detta är vårt sätt att kunna skapa tid, rum och resurser att utveckla och ta vara på alla möjligheter som Friendcation hittills har krattat manegen för.

Vad innebär ett medlemskap i F+
Medlemskapet ger förmåner, förtur och exklusivitet. Som medlem i F+ kommer man alltid ha första plats i kön på precis allt vi kommer producera och presentera. Tänk er fast-track med priority boarding fast i medlemskap. Man kommer få ett månadsmail och tillgång till en stängd Facebook-grupp där nätverket har som ambition att bli ännu mer personligt och än mer seriöst. Man får tillgång till event, nätverksträffar och raka vägen(via fast track) in i ett än mer dedikerat community. Man får minst ett gratis event per år (skulle exempelvis kunna vara “Big night”) bättre priser och dealer som vi tillsammans med våra partners tar fram under året. Redan nu kan ni se att vi släpper event och resor som enbart kommer vara för +medlemmar och på sikt kommer mer och mer av vår produktion och tid läggas på att kurera, bygga och ta F+ till allt det har möjlighet att bli. Det kommer fortfarande finnas möjlighet att åka med på resor, delta i events och såklart nyttja Friendcation som “icke-medlem”. Vi tar inte bort något, men det vi adderar och lägger mest krut på från och med nu kommer dedikeras till F+.

Exempel på Resor & Event exklusivt för F+ under 2023
Vi kommer nischa in oss än mer på Sverige-äventyr, men för att kunna göra detta och erbjuda säkra resor med proffsig guidning, så har vi teamat upp med fantastiska Emma Svensson som kommer erbjuda ett grymt äventyr där vi bla bestiger Kebnekaise tillsammans. I höst åker vi tillbaka till Toscana, dit jag (Joanna) även gifte mig, till vår favoritvingård för en långhelg i vinets tecken. Vi kommer släppa lokala event runt om i Sverige så som klättring, yoga, middagar, föreläsningar, nätverksträffar, temakvällar som kommer presenteras med tiden. Friendcation kommer med mer resurser, vilket medlemskapet kommer bidra till, kunna åka Sverige runt för att erbjuda fler personer roliga aktiviteter och inspirerande föreläsningar. Äntligen!

Medlemskapet är helt frivilligt och upp till var och en, vi är medvetna om att det är en kostnad, men det är en nödvändighet för att vi ska kunna jobba med detta samt lägga ännu mer fokus och utveckla det som efterfrågas. För vissa räcker det mer än väl att endast vara med i facebook-gruppen medan andra vill ha ut mer av gruppen och våra resor, events. Precis som allt annat i livet. F+ är ett tillval, ett plus i kanten i livet.

Va en av de första – Early bird!
Vi har ett erbjudande till er som innan den 14e mars signar upp er på antingen månad/års prenumeration. 1999 i årsavgift eller 199 kr på autogiro/månad. Det är inte mer än vad en (eller två beroende på vart i landet du bor) luncher kostar men kommer vara nyckeln till så mycket mer. Efter 14e mars kommer alla priser höjas.

Länk till köp av medlemskap av ÅR. https://friendcation.us14.list-manage.com/track/click…

Länk till köp av medlemskap av MÅNAD. https://friendcation.us14.list-manage.com/track/click…

När du signat upp dig
När din betalning är genomförd kommer du inom 5 arbetsdagar mottaga ett mail (den mail som registreras vid ditt köp, kolla även skräpposten!) med vidare information samt länk med inbjudan till vår Facebook grupp. Läs noggrant igenom den information som finns för både grupp och respektive event/resa. Vi kommer alltid hänvisa till policyn under respektive resa samt generella T&C för gruppen. När du är medlem kan du när du vill klicka dig in på de event som tilltalar dig och boka din plats så länge det inte är fullbokat. Kom ihåg att du måsta vara aktiv medlem för tiden av ditt bokade eventet. Det vill säga att ditt medlemskap får inte sägas upp när en resa är bokad.

Mer om medlemspolicyn finns i gruppinfo.

Nu kör vi! Och medan ni funderar så planerar vi vår Sverige-Tour. Det är dags att ge sig ut on the road! Hoppas att vi hörs mer snart och att ni är lika taggade som vi är. PS. 10 personer är redan bokade på Kebnekaise och snart släpper vi även bokningen till Toscana som kommer gå ut med ett otroligt bra pris i F+. Innan dess kommer vi bjuda in medlemmar på Yogaevent med Curam/Altromondo här i Sthlm samt anordna Klätterkväll på Söder. Ses vi?

// Team Friendcation

14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *