,

LANSERING: SWICA X WILD

I samarbete med Astrid Wild


Äntligen är den här, min alldeles egna SWICA X WILD Fleece som jag har tagit fram tillsammans med Astrid Wild Kampanjen gick live idag och jag är så oerhört nöjd över den. Det är fantastiska Maria Fränberg som har tagit alla bilder på mig och mina två fina vänner Louise och Felicia som har ställtupp som modeller. Stort tack till er.

Som Breakit skrev i sin artikel och hur PR-utskicket beskrev så började min och Astrid Wilds relation några månader innan Robinson. Jag använde deras kläder när jag hängde ute i skogen/fjället och beslöt mig för att köra på Fleece + byxor även i Robinson. Nog för att jag visste att jag behövde ordentliga kläder då vi skulle vara ute i svenska vildmarken men jag ville även se snygg ut. Herregud, det är tv godamnit, det jag kan påverka det påverkar jag. När jag sedan var tillbaka efter 7 långa inspelningsveckor så skrev jag ett ett kryptiskt meddelande till tjejerna på IG att jag hade testat kläderna ordentligt och att de skulle få se lite längre fram. Sen var det tyst fram tills mars när programmet började sändas och Maria, en av medgrundarna till Astrid Wild såg mig på TV4 och höll på att trilla av stolen. Det resulterade i en 50-procentig försäljningsökning för fleecetröjan och folk skriver fortfarande om “joannafleecen”.

När jag fick frågan av Astrid Wild om jag inte kunde tänka mig att designa mig egna fleece kom svaret snabbt. “När börjar vi?” Efter det har det gått smidigt och varit oerhört roligt. Jag kanske borde skriva här, som de flesta gör när de tar fram en produkt eller klädesplagg, att det har varit blod svett och tårar. Men det har det inte varit. Jag hade en tydlig vision av hur jag ville att fleecen skulle se ut och Maria på Astrid lyssnade in och var väldigt tydlig i vad som gick och inte gick. Jag stod på mig i vissa delar, som att ha ett ordentligt innertyg på kragen, mobilfickan samt den skarpa färgen. Det var lite tveksamt från början gällande tex kragen men jag var helt övertygad om att det skulle bli bra i en helhet. Vilket det blev. Hur snygg är den inte? Det har varit en sådan smidig process att ta fram fleecen, vilket det ska vara när man jobbar med proffs. Så stor eloge till er tjejer, detta blev precis så bra som vi hade tänkt oss och lite till. Jag älskar färgen, orange är som många av er vet en favoritfärg och jag gillar verkligen att vi hade samma vision om att göra den stor och boxig.


Fleecen är ett statement.

En uppmaning om att ta för sig och äga sin outdoorscen.

För det är inte helt lätt, speciellt inte när man är ny. Jag har träffat så otroligt många kvinnor som är nyfikna på outdoor, som vill hänga mer på fjället och till skogs men inte riktigt vågar och känner sig bekväma pga allt man “måste” veta, “måste” ha på sig, “måste” göra. Jag själv har också mött gliringar och hånfulla kommentarer när jag har uttryckt en önskan om att jag vill vara bekväm, funktionell OCH snygg när jag lämnar stan. Men framförallt så vill jag att det jag har på mig ska kunna fungera i stan med. Och det gör denna fleecen, den funkar till allt. Till jobbet, efter badet, till och från träningen, över axlarna till en aw med tjejerna och i skogen och alla dess äventyr. Vill du köpa den så finns den här och den kommer endast säljas i limiterad upplaga, närmare bestämt 199 stycken.

Det är den ultimata fleecen för oss som vill ha och göra alla delarna.

16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *