,

Låt mig presentera Kallt Ljus Studio & Communication

Det är med pirrig glädje och lättnad jag äntligen delar med mig av vad som är på gång. Ett nytt bolag är igång, ett bolag som jag och Maria har startat gemensamt som partners. Vi har jobbat lite ihop under i året i en lite annorlunda konstellation men har nu tagit beslutet att slå ihop oss. Kallt Ljus Studio & Communication går idag live på “riktigt” efter ett par veckors jobb bakom kulisserna. Lokalen, som snart är klar, har renoverats av oss från ett rejält rått startskick till något jäkligt coolt och avskalat. Lokalen kommer att fungera som mitt kontor, studio men framförallt showroom då vi redan nu bland annat har signat ett stort Australiensiskt jeansmärke för 2021. In flyttar även ett gäng andra märken som Maria ansvarar för.

Läs Habits pressrelease här

Låt mig ta det från början. Jag fick frågan under sommaren om att komma in externt och ansvara för PR/ Influencer marketing biten för ett av Three by One´s varumärken då jag med minerfarenhet som Influencer och nätverk är en tillgång för bolag som vill positionera sig i Sverige. Det ena ledde till det andra, jag behövde bland annat ett kontor för mitt egna bolag och det slutade med att jag och Maria tackade ja till ett längre uppdrag med ansvar för att driva showroom. Vi är stolta över att ens få chansen att pitcha för Abrand Jeans och att de nu har valt att jobba med oss under våren 2021 är oerhört stort.

Maria, som redan driver MJ Fashion Agency och har jobbat med kunder som Eastpak, Lee och numera sitter med Gola och Woodbird är grym på sälj, account marketing och har ett starkt nätverk tillsammans med Johan Persson och Kalle Bogren som driver ThreeByOne. Två riktiga jeansrävar som nu har tagit in Kallt Ljus Studio & Communication som extern ansvarig för PR/Marketing. Att de dessutom sitter i lokalen bredvid gör oss till ett stort och starkt team som hjälps åt, trots att vi sitter på separata bolag.

Vågar man inte så vinner man inte. Och en vinst för mig handlar inte om att vara en stor och framgångsrik, för VAD är egentligen framgångsrik? Nej. Att vinna handlar om att testa, upptäcka, utmana sig själv. Att våga misslyckas men satsa högt. Att göra något man tror på och använda sin kunskap till att bli ännu bättre. Skapa sig ännu ett led i sin karriär. Allt jag gör idag vill jag kombinera, väva ihop. Jag är mitt egna mediahus och nu kombinerar jag det med jobba med något mer än bara mig själv. Jag har skapat mig chansen att kombinera mina egna uppdrag med att jobba kreativt med brands som jag verkligen gillar men där jag passar bättre att koppla på rätt personer än att fronta dem själv. Att dessutom nu ha möjligheten att erbjuda en studio/lokal för externa personer samt egna uppdrag/event är en enorm tillgång. Jag gillar kombinationen.

“Vi tror på att jobba i säsong, i tät dialog mellan brands och personer med ett starkt varumärke och som har något att säga. Live PR är här och nu, inte 6 månader framåt. ” – Joanna Swica

För er som undrar om jag kommer “sluta” som Influencer så behöver ni inte vara oroliga, ni blir inte av med mig, snarare tvärtom. Swica AB och Friendcation finns kvar i allra högsta grad. Men jag samlar nu alla mina olika ben under en och samma adress samt utökar med en sidekick vid namn Kallt Ljus. För vi alla vet att ensam är inte alltid starkast.

Vill man veta mer om Kallt Ljus så kan man läsa här eller ta kontakt med mig direkt.

Jag hoppas ni hejjar på oss, lets go!

124

9 svar till “Låt mig presentera Kallt Ljus Studio & Communication”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *