LÅT OSS FORTSÄTTA DANSA GENOM LIVET

Tid. Det enda vi aldrig kan äga eller kontrollera. Tid. Den enda vi önskar att vi hade mer av. Tid. Det enda jag kan ge av från mig till dig som i slutändan kommer spela roll. “..ingenting är säkert men allt är möjligt..” Jag minns hur jag för snart 17 år sedan läste dikt där dessa ord stod snirkliga nedskrivna. Och har upprepat orden för mig själv sen dess och tänkt, släpp aldrig taget om det som spelar roll.

Idag blir du ett år äldre och jag tänker att hur fint det är att vår tid flätas samman. Idag blir du ett år äldre och det betyder att tiden vi har haft tillsammans fylls på. Men framförallt betyder det att tiden vi har framför oss är möjlig, öppen och vår att ta men framförallt ge.

Grattis på födelsedagen älskling, jag älskar att vi båda vill ge av vår tid till varandra. Det mest heliga vi har. Låt oss fortsätta dansa genom livet. För det. Det finns det alltid tid för.

46

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *