,

Lata dagar & solkyssta kinder.

Hade en så lugn och skön dag igår. Sov till åtta, åt en lång frukot och begav oss sedan till Puro Beach för en heldag av absolut ingenting. Vi låg på vår solsäng, läste böcker samt badade fram tills klockan blev tidig kväll och vi begav oss hemåt för en sen grillmiddag på taket.

Idag har det minst lika lugnt under dagen. Vaknade tidigt imorse och tog en löprunda med Mathilda. Kroppen kändes fräsch men kunde känna hur de berömda tävlingsnerverna började pocka på min uppmärksamhet. Blir mer sammanbiten och uppmärksam på min träning de sista dagarna innan ett lopp. 5 dagar mina små hjärtegryn, 5 dagar kvar.

Vid åtta ikväll har vi samt delar av gänget från Nikki bord på Casanis. Åh vad jag njuter. Och vet ni? Det är hög tid för en powernap nu. Gottago! Plikten kallar!

Kram Hej!

15

2 svar till “Lata dagar & solkyssta kinder.”

  1. Vilket hotell bor ni på? Jag och min kompis funderar på att åka till marbella och behöver all tips och inspiration vi kan få!

    • Hej! Vi bor hemma. Min kille familj har hus här och här bott här i flera år. Har skrivit en liten guide om Marbella om du söker i arkivet. Annars är det bara att fråga på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *