Ledig onsdag & resplaner

Tog ledig idag, eller ja, det var planerat. Ska jobba hela helgen och då våra resor med Friendcation alltid är intensiva för mig och Louise brukar jag numera ta ledigt mitt i veckan för att vara på hugget. Det är så mycket inför, under och efteråt vilket inte alltid syns utåt men då vi roddar allt själva med våra samarbetspartners så blir det en del att hålla koll på. Lägg sedan till att vi ansvarar för 33 tjejer.

Känslan av att vakna upp och veta att det enda jag hade inplanerat idag var att packa, besvara ett par mail, springa intervaller och promenera runt Stockholm med Elisabeth plus hennes URSÖTA BEBIS var befriande. Jag har spenderat delar av dagen hemma, ätit chokladbollar, sett 3 avsnitt av Nashville samt testat olika outfits inför 2 kommande resor. Om en en stund drar jag iväg och springer. Sen ska jag fortsätta hänga hemma. Imorgon har jag träning tidigt på morgonen, mötesmaraton, besök på Mindshares Huddle Media Network Day och sen ska jag på middag. Det går i ett.

Sen är det fredag och då rullar bilen mot Tällberg. Jag är så redo för höstens första resa. Om 2 veckor drar jag utomlands på 2 olika uppdrag och därefter blir det Sverigeturné igen. Mellan det ska jag flytta och boka in vacay. Jag ska till Tampa en sväng, men funderar på om jag ska fortsätta vidare därifrån. Får fundera lite på det. Jag styr lite av mina uppdrag just nu, men samtidigt är det även det som gör att jag kan vara så fri som jag är.

Kram på er, löpningen kallar.

44

2 svar till “Ledig onsdag & resplaner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *