Leverans när allt talar emot

Kom precis in från lunchlöp runt Brunnsviken med Oya. Vi körde 5 km lugn trail tillsammans innan jag vek av och fortsatte själv. Växlade upp och körde 4 x 1 km tröskel och därefter 1 km tävlingsfart. Kroppen kändes fräsch trots 95 kg i marklyft igår och dåligt med sömn inatt.

Och det är fan imponerande hur kroppen levererar ändå. Hur den trots x antal veckor av misshandel i form av dålig sömn, fest, träning, stress, kasst näringsintag har levererat. Har levt som om jag vore tjugo igen, minus träningen då. För inte fan tränade jag när jag var tjugo, visste knappt hur man stavade till träning.

Men, så här är det förstår ni, det är det som är det fina med att träna smart. Med att må bra i sin kropp och träning. Att den ställer upp när man själv inte mår så jädra bra. Då står den där som en stadig jävla ek när det svajar som mest. Och levererar som sagt när man ber om det. För det är så den är, en riktig kompis.

Det var det, nu ska jag äta upp min blåbärskvarg och träna ben med Viktoria.

Hej!39

4 svar till “Leverans när allt talar emot”

 1. Kroppen är fantastisk! När man minst anar det så presterar den, fastän man kanske inte varit så “snäll” emot den. Men det funkar ju inte jämt, man får vara smart och ge tillbaka också. Du lever verkligen mitt drömliv med så mycket träning (blandad dessutom) och så många träningskompisar! Underbart!

  • Hej Anette,

   Verkligen, jag tror att är man sjysst under långa loppet så ställer den upp. 🙂

   Åh tack så mycket, vad rörd jag blir. Inte alltid ett drömliv dock, men de fina stunderna börjar bli fler och fler igen!

   Stor kram

 2. Fina du, du är en stark inspiration för mig och många tjejer här ute! Lev livets liv fullt ut och gör gärna ett inlägg om hur man tränar smart!
  Kram
  Charlie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *