,

LIMNOS & PORTO MYRINA LEVERERAR

Jag kom hem från Grekland igår och sitter just nu och går igenom alla bilder och videos från veckan. Vilken fantastisk vecka vi har haft, det var med ett stort vemod jag sa hejdå till tjejerna på Arlanda och hoppade in i en taxi för att åka hem till en lägenhet utan A/C. För ja, den kommer jag definitivt också sakna. Det känns som att vi har gjort aktiviteter för en hel månad utan att det har blivit det minsta stressigt. Man måste inte vara med på våra aktiviteter och det är vi noga med att säga på våra välkomstmöten. Denna veckan är för DIG som bokar. Och det är därför många (90%) också bokar själva för att det lätt blir att man anpassar sig efter någon annan när man bokar med en kompis.

“Gör det som känns bäst för dig och våga vara ego denna veckan, vill du ta sovmorgon istället för att träna? Gör då det.”

Förutom att dricka oerhört mycket gott vin, bland annat på Limnos Wine som vi var och hade vinprovning på en eftermiddag så har vi paddlat kajak, tränat i boxen där jag har haft mina svettiga bootcamps, vi har sprungit, legat vid poolen och haft eftermiddagsdopp från bryggan. Det har druckit mojitos på Manos och tävlats i Friendcation Games. Vi har skålat i sött bubbel i solnedgången och det har spelats otaliga timmar padel (inte jag, där var jag ego och sa nej).

Hotellet har varit ÖVER förväntat hos oss alla och vi har redan bokat in en ny vecka för nästa år som vi kommer släppa till hösten. Port Myrina är verkligen en pärla och den lilla byn får min själ att bli alldeles pirrig när jag strosar runt i den lilla hamnen på jakt efter kvällens restaurang. Det kalla, lite söta vinet som dricks ur små glaskaraffer svalkar i den varma kvällsbrisen och jag kan aldrig se mig mätt på vyerna under mina löprundor runt ön.

Grekland har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag spenderade 4 månader på Kos och Rhodos när jag var 19 år gammal och även om det var en annan typ av resa då så finns det saker med landet som jag alltid kommer bära med mig. Tillsammans med Italien toppar Grekland listan över favoritländer i Europa och jag ser framemot att upptäcka mer av Grekland på nytt. Jag vill resa tillbaka dit jag redan har varit och se platserna med “nya ögon” men även se nya öar, besöka Aten och ö-luffa. Det finns så mycket att se och göra.

Stort tack för dessa två veckor och framförallt ett stort tack till alla er tjejer som var med oss. Det är ni som gör resorna och vi är så oerhört glada över att få jobba med det vi gör. Vi ses snart igen!

12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *