,

Ljumma sommarkvällar och ännu en takterass.

Har precis kommit hem från en aw med två av mina favoriter, Mindy och Alexa. Ja, vi har smeknamn på varandra. Skulle kunna säga att det våra bitchiga alteregon. Lite som att Louise kan vara en Gun-britt ibland. Tycker det är svinhärligt att kunna vara barnslig och oseriös med sina vänner. Vi skrattar så oerhört mycket när vi väl umgås alla tre. Märk “när vi väl” då Alexa har fått för sig att flytta till Gävle och studera. Där hamnade man lägst ner på prioritetslistan, längst ner efter baginbox vin och extrapris på leverpastej och snabbnudlar på ICA.

Anyways. Nicole bjöd in till AW på takterrassen på Berns så efter jobbet samlade jag ihop kidsen och så begav vi oss dit för lite sushi och häng. Ännu trevligare blev det när Bosse och Magnus kom förbi vilket snabbt resulterade i att sommarens Marbella planer började diskuteras. Vi är ett gäng som ska ner i Juli (börjar bli tradition) och jag är så taggad på lite semester innan jag drar iväg på tävlingar igen.  Kommer cykla som en raket efter ett par dagars rosehäng på Puro Beach.

Dagens outfit bestod av långklänning från Uniqlo, skinnjacka Zara, skor från Filippa K och väska Chloe.

Imorgon är det fredag vilket innebär cykel+löp innan jobbet. Tar min smoothie och river av ett avsnitt av Girls innan jag säger godnatt. Hej!

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *