LÖPNING PÅ YAS MARINA F1 CIRCUIT

Två dagar i veckan, måndagar och onsdagar, öppnar Yas Marina Circuit upp för allmänheten. Man får då under 4 timmar på kvällstid kostnadsfritt nyttja Formel1 banan åt att springa, promenera och cykla. Det är välorganiserat med tydliga markeringar var cyklister/löpare får springa och det är välarrangerat med vatten längs sidorna och kiosker där man kan köpa mer förtäring om det så önskas.

Att spendera kvällen med att springa på en Formel 1 bana i 28 graders värme var inte bara en upplevelse utan rejäl kick för min löpning. Flackt, snabbt och mycket som händer. Inga rödljus, inga backar bara 5.2 km ren asfalt.

Vi åkte dit direkt efter Emmelie hade slutat jobba och åt sedan en sen middag när vi var klara. Och vi var definitivt inte ensamma om att köra det upplägget. Under vår löpning mötte vi hundratals expats och locals som hade tagit sig ut för att träna. Vi träffade på Emmelies kollega från jobbet, barnfamiljer och snabba cyklister på tempohojjar värda 100.000. Alla där för att röra på sig, det var det som kopplade ihop oss alla.

Så oerhört häftigt.

55

10 svar till “LÖPNING PÅ YAS MARINA F1 CIRCUIT”

  1. Bor i ett grannland till Dubai och har möjlighet till samma upplägg. Fantastiskt! Ett av mina bästa lopp jag sprungit var på f1 bana. Platt som en pannkaka och nästan alla som sprang gjorde personbästa, helt fantastiskt känsla att springa när det inte finns några hinder.

  2. Hej Joanna, har du slutat använda IG på sistone eller är det något som strular?
    Kram från en hängiven följare

    • Hej! Om du läser mina inlägg längre ner så står det vad som har hänt! ♡ mitt konto är ett av dem som blev drabbat av deras serverkrasch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *