Lördagspass på Nox Box & redigeringsbonanza.

YAY! Jag tror jag börjar få kläm på hur redigeringssystemet funkar. Det är fortfarande inte bra, men samtidigt så är jag inte ute efter att bli the next big thing inom vlogg-sektionen. Min lördagskväll är helt klart lugnare än förra veckan. Dejtnight mig själv, popcorn och full pott redigeringsnörderi.

Började lördagen med att dra till Zetas och leta växter till balkongen. Om vi hittade något får ni se i vloggen såklart! Kan ju inte spoila allt innan. Därefter drog jag till Nox Box för att hänga med Pischa, Staffan och Andreas. Eller häng och häng, mer en brutal timme av flås och svett.

Att kombinera chins, wall balls, marklyft, assult bike, kb-swingar, rodd, box jumps push pressar lät som en strålande ide i början, och vi blev alla jäkligt självsäkra när vi började utforma passet. Vi drog till med den ena övningen värre än den andra. Classic. Kände hur min hybris började gro fram och när jag la fram att vi skulle casha ut med 1000m rodd var jag i mitt A-game. Nu skulle det flåsas minsann!
Självklart, som alltid, byttes känslan av oslagbarhet snabbt ut till “vad fan håller vi på med?”. När jag kom til femte varvet skrek varenda cell i kroppen “saaakta neeeer” då jag alltid gör en klassisk burn out och brassar på så in i bomben i början. Det är dock bättre nu än det var för ett år sedan, alla långpass och kvalitativa tröskelpass har lärt kroppen att hushålla med energin och min kondition är, om jag får säga det själv, imponerande bra. Iallafall för att köra crossfit som jag inte gör så ofta längre.


Därefter promenerade jag hemåt, gick vilse, och pratade om lite sociala medier och nedvärderande kommentarer samt önskeinlägg. Innehållsrik tur om jag får säga det själv.

Men äh, ni får helt enkelt se själva och säga vad ni tycker. Vloggen kommer upp imorgon bitti.

Tacohej!

0

2 svar till “Lördagspass på Nox Box & redigeringsbonanza.”

 1. Den dagen jag ramlade in på din instagram (som är helt fantastisk) insåg jag att jag hittat en av mina största inspirationskällor, och så har du skaffat blogg nu! Kan inte bli bättre?! BTW, vill bara slänga MASSOR med pepp till dig underbara kvinna. Du är GRYM och inspirerar inte bara mig utan även så många andra till att tro på sig själv, våga gå utanför ens comfortzone och mycket mer. Du äger Joanna! Ha en kickass vecka (och liv) och fortsätt med det du gör!
  Stor kram från en hallänning!

  • Hej Linn!

   WOW vilken fin kommentar! tack tack tack så mycket. Du anar inte hur glad jag blir av att höra detta! 🙂 Så otroligt rörd och glad över att jag kan inspirera!

   Hoppas du får en superfin dag! Och tack igen för du lämnar en så fin kommentar och att du följer mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *