,

Lunch på Djurgårdsbrunn och Friendcation eufori

Alla bilder tagna av Amanda Parkkinen

Body från Hanky Panky, Jeans från Lee och smycken från Rebecca Minkoff, Pilgrim, Ingwell och Tilda Lou.

Spenderade gårdagens lunch ute på Djurgårdsbrunn då Nicole hade bjudit in ett gäng tjejer för att fira sin kollektion med Holdit. Fantastisk fin kollektion även om jag inte fick något skal då det bara fanns för Iphone – minuspoäng där. MEN! Det vägdes upp av ett oerhört fint event med fantastisk god mat. Ni som läser min blogg regelbundet vet ju vad jag tycker om när det bjuds på salladsblad med 3 sesamfrön strött över. Det är sådana situationer som har lett till att jag numera alltid går runt med nötter och bars i väskan. Men som sagt, bra jobbat Nicole, du går från klarhet till klarhet.

Eloge till en trevlig lunch med ett härligt gäng. Det märks att det inte bjöds efter vilka man umgås med och vilket influencer-gäng man “tillhör” utan det kändes verkligen att man var genuint inbjuden för vilken relation man har till Nicole. Vi har inte umgåtts men vi har sedan en tid tillbaka stöttat och skrivit till varandra. Nicole är även med i Friendcation och har förhoppningsvis hittat sin nya dagmatte till sin lilla tax Frank därigenom. The power of Friendcation och ett starkt community – jag älskar det!

På tal om Friendcation, hur SJUKT JÄVLA ROLIGT att vi sålde slut på vår vår höstresa till Bokenäset? Det tog sju minuter. Alltså. 30 biljetter på SJU minuter. Jag skrek rakt ut igår. Jag stod i mitt badrum med ena brynet målat och skrek rakt ut så grannarna måste ha undrat vad som egentligen händer.

Wow, vilket avslut på en galen vår och början på en intressant höst.

Kram på er

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *