,

Lunch på Hillenberg, camoshorts och lila hår.

Shorts (klick!), Tee (Klick!), skor (klick!)

Vilken dag jag hade igår! Jävla pangeffektivitet rakt igenom. Vaknade innan sex och började med att springa mitt snabbpass inför tävlingen på 4 km som inte alls kändes snabbt då jag hade väldigt sega ben. Var uppe i lägenheten, nyduschad och redo för jobb innan klockan hade slagit halv sju. Ägnade därefter några timmar åt att beta av alla mail och samtal innan jag framåt elva åkte ner till Mildh PR för att kolla in lite höstnyheter samt plocka lite outfits för Way Out West. Mildh tillsammans med Presskontakterna är några av de PR kontor jag gillar allra bäst. Det är ingen prestige eller särbehandling som man oftast kan bemötas på andra presskontor. Tjejerna på dessa kontor är så fantastiska öppna, trevliga och genuint intresserade av en som person. Har tyvärr stött på en del en del PR folk som knappt har ägnat mig en blick för ett halvår sedan för att nu helt plötsligt börja fjäska, trots att de knappt kan stava mitt namn. Sånt är så jädra tråkigt.

Avslutade mötet med Sandra på Mildh med go lurre på Hillenberg innan jag drog hem igen för att fortsätta jobba. Vid fyra smällde jag igen kontoret och drog ut till skärgården med Calle på vattenscootern. Käkade middag på Bryggan borta vid Ålsten och badade i viken. Pangkväll. Så mycket sommar och kravlöst liv. Önskar fler sådana kvällar, är så jädra svältfödd på varma kvällar så varje gång jag upplever en sådan blir jag helt lyrisk och rädd för att aldrig få uppleva en igen.

På tal om mitt hår. Färgade ju det häromdagen på Björn Axén. Vi la in en kall grå nyans för att få bort lite gult efter Thailand då vi ska helbleka vitt igen om ett par veckor. So far so good. Blev pangbra (som alltid). Men sen råkade jag ha i silverschampot efter simningen liiiite för länge vilket resulterade i att jag nu har lilaviolet hår. Ha! Typiskt mig. Orkar inte ens bry mig om det längre. Det kommer neutraliseras efter 2-3 tvättar och bli bra igen. Tills dess får jag glida runt som en rik östermalmstant med lila hår. Det är trendigt och så matchar jag blommorna.

Är snart framme i Jönköping förresten, mer om det imorgon. Ni kan följa tävlingshelgen på mina stories. Stor kram, hej!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *