Lunchin´

Kavaj Just Female, Polo HM (klick!), skinnbyxor CH Paris, sneakers Philip Hog och magväska Won Hundred

Jag var på en intressant entreprenörslunch idag på Haymarket idag. Det var via coola Alva på Norrsken Jackets som jag fick inbjudan och under lunchen stod Isabella Löwengrip, Malin från By Malina, Stephanie från Soft Goat och Sara Hällås. Så jag drog med mig Ida, mötte upp fröken Gatti, Fia och ett gäng andra coola brudar för en timmes inspo.


Som jag har skrivit förutom så är event bra för nätverkande och att träffa upp bekanta som man kanske inte annars hinner träffa. Det är tyvärr viktigare än man tror med att ha koll på branschen. Nu menar jag inte att man ska springa på events varje dag – det blir bara kontraproduktivt och flängigt men att man väljer ut sina tillfällen, mixar teman och faktiskt bryter sig loss från den vanliga gruppen man brukar så och hänga med och faktiskt ser sig runt. Lyft blicken, låt den möta någon annans blick vars du inte har sett förutom. Hälsa. Man vet aldrig vem man stöter på och vilka möten som skapas.

Hur som helst så var det ett bra event. Maten var dock tyvärr, som oftast, klen och jag fick stöd-äta (får alltid göra det nu när jag tänker efter, haha) när jag kom hem. Men minglet var bra och det var ett skönt snack under hela lunchen. Jag tycker alla 4 kvinnor som var med i panelen är inspirerande och även om jag inte håller med om allt som sades, bland annat om att man inte ska prata för mycket om sina drömmar/mål/planer för då blir besvikelsen inte lika stor om det inte går som man vill, det håller jag inte alls med om då jag inte tycker misslyckande är något att skämmas för. Det är en lärdom och en del av processen. Men det är bra att få hajja till och inte svälja allt man hör, det är bra att utmanas i tanken och få tänka till ett varv extra. Man kan fortfarande inspireras även om man inte håller med om allt. Att driva business finns det inte en specifik väg för och jag tror att man kan lära sig något av flera personer, det gäller bara att ha tilltro på sig själv och plocka inspiration från de som kanske gör något lite annorlunda eller som en själv fast x 100.

Nu ska jag sminka om mig (har varit och simmat) och bege mig ner till Carlings där Mildh PR har Spring Break Party med Abrand. Därefter kaaanske jag drar på konsert. Vi får se, hej på er!

13

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *