M som i mötesmåndag

Läste någonstans att det är hur man börjar måndagen som resten av veckan formas. Jag antar då att denna veckan då kommer innefatta ett högt tempo med många sociala inslag och en hel del träningstimmar. För det är exakt så min måndag såg ut.

För att hinna med valde jag att starta dagen tidigt och trampade ut från stan runt 06:50. Jag hade 2,5-3 timmars lugn cykel på schemat valde att bege mig norrut, bland annat runt Täby. Stort misstag. Jag hatar ju Täby (rent cykelmässigt då alltså), det är så jädra rörigt och det går inte att cykla igenom utan att cykla vilse. Vilket jag gjorde, så addera 3 km till på min runda. Förutom den lilla missen så var det en helt okej cykeltur, men jag föredrar som sagt att ta bilen ut en bit utanför stan.

Kom hem, hade 45 minuter på mig att duscha, byta om innan jag skulle befinna mig på nästa möte nere vid Humlegården. Cyklade lika fort som rusningen under black friday rean. Men visst hann jag. JAJAMÄN! För jag är the master of effektivitet. Hade ett bra lunchmöte med supergulliga Lina på Marks Agenturer innan jag hojjade bort till Brands Market för ett annat möte. Vidare bort för fika med en gammal tjejkompis som jag inte har träffat på väldig länge. En fika som resulterade i att jag blev bokad för en föreläsning i höst för över 900 personer. Fick nervös stressattack och övervägde att halsa en flaska vin. Tack hej hej hej! Vidare till HM Home för att komplettera stylingen av terrassen och slutligen middag med Mathilda på Reload. Och nu. Nu är jag hemma redo för sista avsnittet av Game of Thrones.

Boom.

Imorgon gasar jag ytterligare ett hack. Ner med huvudet och tugga igenom veckan, det blir så ibland. Men man väljer själv – det får man inte glömma.

Hej!

11

2 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *