Malmö t/r & 110 minuters cykel.

Godmorgon godingar! Sitter på tunnelbanan på väg till jobbet och tänkte göra en snabb uppdatering. Har precis simmat ett snabbt pass och om jag säger såhär: idag var det en aktiv dag för alla regelpoliser och störiga män i speedos på badet. Uj uj uj vad härligt och innan klockan ens har slagit halv sex. Drömmarnas dröm!

Har fått feedback att det är många av er som gillar mina mer “vardagliga” inlägg som varvas med de tyngre ämnena så då tänkte jag – ska bli!

Igår befann jag mig i Malmö på en av mina leverantörers regionsmöte och hade presentation och möten. Hann även med att träffa Emma som är bokningsansvarig på Malmö Live Hotel som vi ska ha Staycation på nästa vecka med hela 35 härliga tjejer från Friendcation-gruppen. Så oerhört taggad inför denna helgen, sitter och studsar på sätet i skrivande stund. Allt börjar falla på plats och min inre projektledare njuter av att det bara återstår 2 punkter innan vi är all set att kicka igång vår andra men definitivt inte sista Staycationhelg med tjejerna. Ni som är med i gruppen kan jag redan här ge en heads up att vi i veckan kommer släppa höstens stora grej som ni inte får missa. Men det gäller att ni har koll i gruppen, för det är där det händer.

Det blev som sagt en snabbvisit till Malmö där solen sken och bjöd på vårväder vilket fick mitt skånska hjärta att klappa extra fort. På vägen hem när jag satt och bläddrade i INRIKES så såg jag att Norwegian kommer börja flyga direkt på Bilbao. DET är bra grejer. För Bilbao står med på min lista och detta underlättar ju en hel del i planeringen framöver.

Var hemma igen vid fem tiden och några minuter senare satt jag på trainern för 110 minuters lågintensiv cykling. Satte igång Sameblod och började trampa. Det märktes att min mentaka inställning gav utslag på trampet då jag vanligtvis brukar cykla just dessa passen med Emma men då hon inte kunde på grund av en operation (krya på dig snäckan!) så var det bara för mig att bita ihop och börja trampa.

Vid halv nio låg jag mätt, nyduschad och jäkligt redo för att släcka lampan. Är inte helt hundra i humöret än, men det är definitivt bättre än i måndags.

Ha en fin dag, hej!

12

2 svar till “Malmö t/r & 110 minuters cykel.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *