Malmö

Sitter på ett väldigt vingligt tåg ner till Malmö. Någonting är fel med stötdämpningen meddelade konduktören när vi rullade ut från Stockholm C och jag har nu spenderat de senaste 2 timmarna med att hålla fast dator och väska för att allt inte ska flyga iväg i vagnen. Det råder dessutom en viss upprörd stämning bland mina DM´s på story där somliga menar på att det är helt och håller SJ´s fel medan andra tycker det lika mycket är trafikverkets fel. Låt mig säga som såhär – om vi ska öka tåg-användandet i Sverige så krävs det en rejäl förbättring. Jag bryr mig inte om vems fel det är, något måste göras. Vi lever i en tid där vi kan skicka människan till månen och utveckla självstyrande bilar, men tåget kommer knappt fram till Alvestad utan att något kärvar.

Nåväl. Jag är snart framme och då ska jag checka in på Clarion Live, lämna väskan och sedan bege mig ner till Eatery Social för att träffa delar av teamet för morgondagens filmning. Anledningen till att jag åker ner till Malmö är för att jag har ett nytt samarbete och ska vara på plats för att träffa teamet, filma och lära mig mer om produkten. Det är ett väldigt speciellt samarbete och det tog ett tag för mig att landa i det. Men jag ska berätta mer om det när jag får och kan, ni kommer förstå.

Sen mina vänner så stannar jag i Ystad fram tills fredag! Äta mammas mat, träna massor och hänga med min systerdotter. Ska dessutom bli pangväder, strandpremiär kanske?

Vi hörs!

20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *