,

Måndag 08:10

Inlägget innehåller reklam genom adlinkslänkar för Bubbleroom

Ribbstickad tröja härifrån (klick!)

Och så var det ny vecka igen. Jäklar så fort det går! Vid denna tiden om exakt en vecka får jag förhoppningsvis en kopp kaffe serverad på sängen (inte lönt jag hintar då L inte läser min blogg) meeeeen tro mig, jag kommer lägga ut små markanta hintar IRL. För är det något jag tycker om så är det att fylla år. Årets bästa dag ju!

Men, vi är inte där än. Fokus på denna veckan först. Har tagit “ledigt” idag och kommer endast sitta ett par timmar med Friendcation och våra kommande resor tillsammans med Louise. Sen ska jag till Granit, HM och därefter tänker jag åka ut i skogen och ta en långpromenad för att avsluta dagen med middag med Madde. Fick order från min coach att ta en aktiv vilodag då jag har varit igång mycket samt sovit dåligt. “Bättre att du fokuserar på kvalitativ träning och inte stressar fram något, det är bara februari, du kommer ha gott om tid för mängdträning.”. Och ja, jag ska vara ärlig, det var jobbigt att få höra det först. ÄVEN om jag håller med han innerst inne. Jag svarade han “men en liten löprunda kan jag väl taaaaaa?”. Fast att jag vet att det inte gör någon skillnad. Inte där jag befinner mig nu.

Har jag tur får jag hem min matta imorgon. Köksbordet är på vift någonstans och jag tror inte jag kommer se röken av det på x antal veckor. Nåja. Det kommer när det kommer. Har ett nytt projekt på gång gällande lägenheten och hoppas på att få en slutgiltig offert imorgon.

Detta året går verkligen inte till det bästa ekonomiskt men vad gör det om 30 år. Jag lever nu. Och jag gör det ordentligt.


65

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *