,

Måndag

Kunde inte önska mig ett bättre avslut på denna måndagen. Plockade upp Louise, Emelie,Julia och David inne i stan och körde sedan ut till Hagaparken där Maria väntade på oss. Luften var helt stilla, solen sken och det var en perfekt sommarkväll. Simmade 2000m utan att ens reflektera över vad jag gjorde, det bara flöt på, trots min trötthet i kroppen. För ja, jag är något trött idag och tyvärr gör min höft rätt ont från helgens tävling. Jag hoppas på att det släpper till ons då jag har planerat att cykla. Men tills dess låter jag helt bli att både springa och cykla.

Jag fick dock göra ett litet undantag idag när jag coachade mitt gäng från Daniel Wellington. Trots att jag höll mig ståendes och lät bli att springa med utan la om passet så intervallerna gjordes på en sträcka som gick runt området vi befann oss på så kände jag av höften under uppvärmningen och löpskolningen. Nåväl. Den behöver bara lite vila, jag menar, jag förstår att den har fått en chock efter min rejäla fartökning i helgen. Ni kommer få läsa om det i min racereport som kommer i veckan.

Annars då? Började dagen med att jobba hemifrån innan jag gick bort till nagelsalongen på hörnet för manikyr och pedikyr. Stackarna fick en chock när de såg mina fötter. Ha! Därefter körde jag ut till Mörby C för avtackning på mitt, herregud så konstigt det känns att säga detta, gamla jobb SOS International. Min numera fd chef höll ett fantastiskt fint tal och jag fick kämpa att hålla rösten hel när jag skulle hålla mitt. Sen fick jag tårta och kanske världens bästa present – ett minikylskåp i form av en burkcola! Hur bra? Både han och jag är ju gravt beroende av burkcola så denna presenten satte han perfekt. Kommer ha den på balkongen i sommar. Kanske även med lite vin i också. 😉

Efter jag hade sagt hejdå till alla körde jag hem igen, bytte om och tränade Klara för att därefter promenera ner till Rålis och köra med Wellington. Sen var det dags för min egna träning och här är jag nu – nerbäddad och redo för att sova efter en väldigt bra dag.

Kram på er!

0

6 svar till “Måndag”

  1. Men alltså din fd chef, hur bra verkar han inte vara? De gånger du har skrivit om honom, så har jag typ blivit lite kär i honom! hahaha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *