,

Första dagen på Kallt Ljus

Första “riktiga” dagen på jobbet idag. Eller i alla fall på kontoret. Jag har ju jobbat i princip under hela julen men inte varit inne på kontoret utan suttit hemma. Men nu är kontoret äntligen i ordning och idag hade vi en plåtning samt två möten i Kallt Ljus lokaler.

Jag gillar verkligen mixen av att sitta hemma och ha ett kontor att gå till. Det gör det väldigt enkelt för mig att gå in i mina olika roller. Hemma sköter jag min PT-ONLINE verksamhet och har videoavstämning med kunder samt skriver upplägg. Jag har 2 heldagar i veckan då jag sitter med Coaching by Swica (förutom en timme varje morgon och kväll då jag går igenom coach-chatten). Kontoret däremot där sköter jag Kallt Ljus AB som jag driver tillsammans med Maria samt Swica AB som är alltifrån mina samarbeten, föreläsningar till frilansuppdrag. Vi delar på kontoret och har det som ett kombinerat showroom/studio och.

Och även om jag har ett kontor så känner jag mig inte bunden till det. Det är viktigt för mig. Jag vill inte känna att jag måste vara där en speciell tid om jag inte har mötet tex. Jag vill inte rapportera till någon och inte heller känna mig tvingad att nyttja kontorsplatsen om jag inte känner att jag behöver åka in. Det är upp till mig och det är oerhört skönt att inte känna den pressen.Så vad har jag gjort idag mer exakt? Innan jag åkte in till kontoret så gick jag igenom och återkopplade i pt-chatten. Sen drog jag iväg och hade frukostmöte med hela gänget som sitter på Tulegatan (vi är 4 olika företag och 3 olika lokaler). Därefter gick dagen i ett rasande tempo. Jag satte en veckoplan med Maria, Sheila kom förbi och käkade lunch samt testade ett par jeans, hade möte gällande leveranser. Filmade samarbete med Antonija och Abrand jeans och förberedde eget samarbete.

Nu ska jag snart stänga ner och bege mig hemåt. Ska ta en långpromenad med Olivia för att inte störa min kille som sitter med en viktig live-sändning ikväll. Hur bra flickvän är jag inte? 100 procent.

Vi hörs, hej!

60

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *