, , ,

Måndag

Det är mulet och härnere idag. Eller nej, nu ljög jag. Det är mulet just nu. Tidigare idag hade vi sol och några få stackmoln på himmeln. Det är ett jädra propagandacykelväder trots att det blåste en del. Men mer om det sen, vi börjar med morgonen där jag efter en riktigt kass natt vaknade vid halv åtta. Jag kunde inte somna igår och tror jag totalt fick ihop 5,5 timmars sömn. Inte bra alls. Nåväl. Klädde på mig och traskade ner till den lilla restaurangen här på området. Det är Apollos egna restaurang enbart för Apollos gäster och den är betydligt lugnare än den stora matsalen där alla gäster äter. Det är tyskar, amerikanare, ryssar, polacker, britter, danskar..etc etc. En salig kompott av alla typer av människor helt enkelt. Hade jag fått bestämma hade ryssarna fått ett utreseförbud men nu får jag tyvärr inte det och får dras med dessa dårar överallt jag reser. Förutom i den lilla matsalen då, där är det ryss-fritt!

Efter frukost gick jag bort till gymmet och körde benstyrka. Passet såg ut på följande vis:

30 minuters rask promenad i backe på bandet.

2 x 10 uppvärmning front böj / enbart stång.
4 x 5  front böj 40 – 60 kg
2 x 5 vanliga benböj 75 kg

5 x 10 djupa sumosquats med KB på lådor
5 x 15 raka marklyft med KB

5 x 10 liggande benpress 100kg dropset 5 x 20 40 kg varannat ben direkt efter.

3 x 10 utfall i smithmaskin
3 x 10 donkeykicks i kabelmaskin

Sen var jag klar och gick tillbaka till rummet för en snabbdusch, en banan och lite chill framför datorn.

Efter en timme rullade jag ner och mött upp Tobbe för en kort cykeltur. Testade den korta rundan mot Sahi Hasheesh på ca 70 minuter och fick oss en glad överraskning med långa raksträckor, fantastiska vyer och riktigt bra tempo-cykling. Fick upp farten rejält på vissa sträckor och mina stackars ben fick jobba ytterligare en stund. Det kändes rejält i dem och jag tror nog jag kommer ha en gedigen träningsvärk imorgon. Jag hade dock inget på schemat resten av dagen utan spenderade den med jobb, kaffe, mycket vatten, mat och vila.

Ikväll är det jag som lägger mig tidigt, måste få sova och vara utvilad imorgon. Har en rätt tung dag träningsmässigt.

Ha en fin eftermiddag, kramhej!

0

0 svar till “Måndag”

  1. Jädra vilket benpass!! ?? Jag är en fegis… Om jag har cykelpass som väntar kör jag inte ben innan. Finns ursäkter nästan jämt. Och när backarna kommer till våren bannar jag mig själv varför jag inte köttade ben!… ?

    • De är oförskämda och beter sig illa. Idag trängde sig en rysk kvinna framför mig precis när jag skulle ta mat så jag tappade hälften. Hon vände sig om och fnös.

      Men oavsett – sitter nog långt bak i mina polska gener.

    • Magnesium just nu bara. Borde äta mer men mjä. Försöker få i mig så mycket så möjligt genom mat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *