,

Marbzbonanza!

Sitter på Arlanda med en kaffe i näven och en trave böcker i andra. Har gått bananas och länsat pocketshop. Jag är ett sådant där tråkigt resesällskap som ligger och läser hela dagarna på semestern. Det finns två lägen. Antingen rör jag på mig, promenad, tennis, löpning osv eller så ligger jag helt still som en klubbad säl och förlorar mig in i böckernas värld. Tror jag slog rekord i böcker på förra semestern, drog 13 böcker på 2 veckor.

Kul flickvän. Eller så är det just det som gör att min kille står ut med mig, för en gångs skull är jag tyst och stilla.

Finns ju två sätt att se på det 😉

Jag längtar tills jag sätter mig på planet, knäcker en p-max och öppnar upp påsen med rostade kokosflarn. 3 timmars egentid och 5 nya böcker. HEAVEN. Sen väntar 5 dagar i Marbella. Älskade Marbz. Leopardkjolen, röda läppstiftet, fladdriga tunikor och guldringarna är nerpackade. Som en riktig liten Marbellakärring. Är så redo för några dagars semester.

Minns ni tävlingen jag hade med Bruce i detta inlägget? Jag tänkte dra vinnarna nu. Håll i hatten för dessa personer har vunnit 1 gratis månad med Brucepass:

Elin Holmberg
Fredrika Winter
Elin Wallén
Josefin Olsson

Grattis! Det aktiveras i er app, hojta till i supporten (chatten) i er app om något ej lirar som det ska.

Snart dags för boarding. Måste kissa! Hörs i Marbz, hej!

5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *