,

Maria Nila Galej

Det här med event. Kan vi prata lite om det. Jag är kluven. Ena delen av mig tycker om events och ser det som en rolig grej man kan göra tillsammans med sina vänner (tänk: en bättre AW). Det är även en möjlighet att lära känna ett företag bättre, knyta kontakter och få inspiration. Den andra delen av mig tycker det lätt kan bli en skitnödig stämning. De senaste eventen jag har varit på har dock varit riktigt riktigt bra. Reebok var, eller nej, är som vanligt asgrymt. Asos-frukosten för några veckor sedan var grymt bra ordnad, jag var nyligen på ett yoga-event samt ett annat livsstilssevent som gav mersmak för just det som det gjorde PR för. Ja men ni fattar. Bra happenings. Bra stämning. Det kanske har att göra med att jag har sållat rätt mycket och helt enkelt inte varit på så många att jag upplever att de som jag faktiskt går på är riktigt bra. Eller så är det rätt och slätt sällskapet samt vilka man träffar och hänger med på eventet. För med bra sällskap blir allt roligt. Och mina vänner är riktigt jäkla bra pangsällskap.

Jag minns dock ett event jag var på för ett tag sedan där jag stod och pratade med några tjejer och efter vi hade utbytt de vanliga fraserna om vad man gör, vem man är osv, så kollar den ena tjejen upp mig på Instagram, viskar något till den andra tjejen varpå de går. DE GÅR. Fick sedan reda på av en annan tjej att just dessa tjejerna endast beblandar sig med människor som har ett högt följarantal på Instagram.

Alltså är jag forever alone för vissa i dessa kretsarna då jag inte anses “stor” nog att ens kunna ha en pratstund med.

Eller så tycker man helt enkelt inte om mig.

Bu.

Hu.

Märk ironin. Det är såklart helt okej att inte digga vissa människor eller vara omtyckt av alla. Även om vanligt hyffs är en relativ basal grej i sociala umgängen.

Kjol och topp från Zara. Väska Chloe. Skor Lanvin.

Men för att återgå till eventet som jag var på igår.  Maria Nila bjöd in till party i en av Stockholms kanske finaste lokaler, Eric Ericssonhallen ute på Skeppsholmen. Deras  veganserie promotades och de hade en rad olika aktiviteter under kvällen. Jag, Felicia och Johanna blandade våra egna schampon och käkade en lätt middag från en av foodtrucksen som stod utanför och bjöd på mat. Absolut Vodka sponsrade med dryck och levererade proffsigt blandade drinkar. Dock hade jag träning tidigt dagen efter så jag körde alkoholfria alternativ. Vilket förvånade några som jag träffade på under kvällen som menade på att jag alltid brukar dricka när jag är ute. Eller? Brukar jag det? 😉 Som sagt, man vet aldrig vad det är i glaset, kan mycket väl vara en sodavatten med is, hallon och citron.

Kvällen var supertrevlig och jag är imponerad över hur välarrangerat det var. Tack för inbjudan Vass Pr och Maria Nila. Oerhört proffsigt styrt! Synd bara att ljuset inte var det bästa för foto och att jag hade råkat ändra om i mina inställningar att bilderna blev gryniga. Blir att mecka med inställningarna ikväll.

Kul att träffa er som hejjade förresten!

Kramhej

5

2 svar till “Maria Nila Galej”

  1. Tragiskt med sådana människor..!! Fan vad ytligt det verkar vara!! Tycker det är coolt att du är ärlig och inte bara skriver att allt är så bra.

    Stor kram till dig. Älskar att du bloggar igen!!

    • Det är mestadels riktigt roligt och man känna mycket härliga personer. Men det är klart, finnas undantag överallt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *