Maxstyrkepass med Lovisa

Igår promenixade jag in till stan för att ett styrkepass med Lovisa för att sedan avsluta med mitt egna intervallpass. Jag lägger upp min styrkedel själv och synkar som ni många vet med min coach Mattias Reck. Han sköter all kondition och sålänge jag följer hans programmering och upplägg så får jag hundra procent frihet med mina andra pass. Självklart stämmer vi av och bollar sinsemellan. Men jag är väldigt hård på att inte byta ut hans pass mot mina. De ska lira med varandra. Hänger ni med hur jag menar?

Nåväl. Skulle kunna skriva om detta i all oändlighet. Men! Det ska jag inte för det är dags för att skriva ner vad min träning bestod av igår.

Uppvärmning och därefter:

3 set:
1 maxrep smalbänk därefter direkt 1 maxrep stående mot vägg bicepscurl stång.
Därefter kör man 6 reps på 80 procent av max på bänk och direkt biceps.
Pausvila ca 1 min därefter kör man igen.

Vidare till nästa set:

3 x 8 Liggande JM-pressar superset sittande bicepscurl med squeze på triceps i bottenläge därav maximal uttömning och styrkeutveckling.

Det var det hela. Inte mycket övningar va? Så är det när man kör tungt. Tack till Andreas Israelsson för roligt upplägg. Sjysst att jag får haka på. Jag var dock inte helt klar utan körde mitt intervallpass efteråt. Ni har hela träningslistan för veckan i inlägget nedan.

Idag är det fredag och jag ska till Hart54 och köra Hartblast. Kommer ligga i en pöl av svett efteråt. De passen är kaos. Kram på er och trevlig helg!

31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *