Midsommar 2019

Vilken panghelg jag har haft! Strålande sol ute i skärgården på en av de kanske mest idylliska öarna i Sverige förutom Kärringön, Gotland och Runmarö då. Det är som att kliva in i en annan värld när man hoppar av båten. Livet blir lite enklare och lite härligare.

Herregud vad jag älskar havet. Har det med mig från min uppväxt i Ystad och jag känner ett sådant lugn av att ha hav nära mig. Nuförtiden har jag dock blivit mer fäst vid skärgård än stränder. Klippor är bättre, så är det bara. Ta bara som igår, när vi från 10 till 16 hängde på klipporna med Sommar i P1 strömmandes från högtalarna. Inga måsten, ingen stress – bara en varm solig sommardag.

Nu sitter jag på bussen från Stavsnäs, tog tidig färja över för att komma hem till lunch då jag har cykling och lite jobb på schemat idag. Är så tacksam över min helg och att Alex med familj hade löst sängplats åt mig i sitt söta lilla hus på ön.

Fredagen var stökig. Det pumpades ut rök från Hebbos omtalade Rave Cave nere i jordkällaren ute i verktygsskjulet och Louise gick loss med lemon drops shots. Jag och Sebbe drog en praktfjortisfylla och gömde oss bakom en pelare inne på Seglarn för att inte vakten skulle se oss när vi smygdrack då vi var lite för sliriga. Classy, men vem bryr sig, egentligen – det var pangskoj! Det var liksom en sån där kväll där ingen riktigt brydde sig om tid eller rum. Vi hade bara så jävla roligt.

Tack livet för ytterligare en riktigt bra midsommar, vi ses igen nästa år!

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *