Midsommar på spanska.

 Lugnt, avslappnat och väldigt väldigt härligt. Det sammanfattar min midsommar rätt bra. Vi spenderade dagen på Ancla Beachclub, åt lunchen på deras terass och vid åtta på kvällen dukade vid upp en svensk liten midsommarbuffe med spanska råvaror hemma. Somnade vid halv två efter långa och oerhört underhållande  diskussioner om tinder och de värsta dejterna man har varit på. Finns ju en del att avverka på det ämnet om man säger så.

Jag skulle ljuga om jag så att jag superpigg idag. Värme och iskall rosé är en kombination som inte alltid efterlämnar en hög aktivitetsnivå dagen efter.

Ska fortsätta med min bok, ta ett dopp i havet och kanske sova en stund.

Kravlöst.

Kontrasten till livet i 190 som drar igång på måndag igen.

Precis som jag vill ha det. Puss!

14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *