, , ,

MIDSOMMARLOOKS x LINDEX

I samarbete med Lindex

Vit klänning med broderie Stråhatt

Rosa klänningBlå mönstrad klänning Grön rutig klänning Orange klänning

Er önskan, vår uppgift att lösa. Ni är många som har önskat ett samarbete med Lindex vilket både vi och Lindex har sett. Och nu äntligen, så fick och Louise fick i uppdrag av Lindex att skapa en liten inspirations-kampanj för midsommar. Sånt gillar vi verkligen och resultatet blev precis så bra som vi hade tänkt oss. Nog för detta samarbetet är för att lyfta outfits för midsommar, men vi kan nog alla hålla med om att detta är plagg man kan ha på sig när som, var som, hur som. Som den rosa klänningen, hur fin?

Vit kavajVit stickad tröja – Gul omlottklänning – Blå V-ringad klänning – Hålmönstrad kjolStråväska

Vill ge ett stort tack till vår sommartjej Anna, en vän och trogen medlem av Friendcation, för att hon ville vara med i vårt samarbete. Tack, detta blev så fint. ♡

5

8 svar till “MIDSOMMARLOOKS x LINDEX”

  1. Wow! Vilka fina bilder och drömmiga klänningar och den där speciella känslan ni fångat upp. Så fint samarbete! Tur att Lindex skickar ut i Europa 🙂 Kram!

  2. Som alltid – wow! så otroligt bra på att presentera samarbeten, de känns genuina och genomtänkta!

  3. Era bilder är så mycket bättre än dom på hemsidan. Kläderna kommer mer till sin rätt och jag skulle vilja ha allihop. Den helblåa har jag dock redan köpt så fin färg ? Fint samarbete och kul att ni är flera i samarbetet ???

  4. Så snygga ni och klänningarna. Vill ha alla och då är jag inte ens en klänningtjej. Den blå inhandlas imorgon! Tack för inspiration. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *