Min fredag i bilder

Började min fredag med att cykla bort till L’Avventura där Thomas Sabo och Presskontakterna bjöd in till frukost. Hängde en stund med Isabella, Tove, Emma, Humlan och Angelica innan cyklade vidare till Sign för att möta upp Maria som driver MJ Fashion Agency för ett möte angående Friendcation och ett av deras märken de är agentur åt. Jag är fruktansvärt pepp för det då det kommer bli en stor jäkligt stor grej jag och Louise isåfall gör.

Helt plötsligt var klockan halv tolv och jag cyklade vidare till Les petit boudins, Kungsholmens bästa café och även mitt stammis hak, för sopp-lunch med Karin. Hon är en stor inspirationskälla och en av de första jag lärde känna i branschen. Uppskattar dessa luncherna oerhört mycket.

Drog hem, bytte om och tränade sedan med Klara en timme på ute gymmet. Vi kommer köra ihop framöver i tre veckor och jag är oerhört hedrad över att få det förtroendet.

Ett tu tre så befann jag mig på pendeltåget ut till Solna tillsammans med Felicia. Dags för Ragnar x Reebok Pre Party på Reeboks huvudkontor. YEAH! Lovisa och gänget var redan på plats när vi kom så vi avslutade det sista och hängde sedan kvar med resten av Reebokfamiljen som hade kommit in från olika delar av Europa.

Avslutade kvällen med middag på Raw.

Nu ligger jag i soffan och ska se Handsmaids tale. Är SÅ sugen på att gå ut men ska istället gå och lägga mig om max 2 timmar. Ska upp 06:00 imorgon. Race day! Vi ses kanske ute på vägarna, lycka till alla ni som tävlar något imorgon!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *