Min helg i bilder.

 

I fredags såg jag ut såhär. Det var sommar i Stockholm och förväntningarna låg i luften. Jag gick tidigt till jobbet med en bra känsla i kroppen, nynnade högt för mig själv och fick mycket gjort.

Vid ett flexade jag ut några timmar och tog en snabblunch på Joe and the Juice med Sophie.

Hämtade ut min nummerlapp.

 
Sen tog åkte vi till Sundbyberg för ett möte gällande ett eventuellt samarbete med detta företaget.

Tog en snabb manikyr på vägen hem. Var tvungen att införskaffa rätt färg inför Marbz på tisdag. Viktigt med knalliga glor där nere. Det och leopard tunikor.

Satte mig direkt med jobb ett par timmar när jag kom hem runt fem. Det är verkligen en LYX att kunna flexa med tiden och lägga upp dagen som man själv vill de dagar man har ärenden mitt på dagen. Jag tror faktiskt jag jobbar mer när jag har denna friheten än vad jag skulle ha gjort om jag var tvungen att jobba 7-16 varje dag. Och det gör mig ingenting, för jag älskar mitt jobb och friheten att kunna vara relativt fri.

Efter ett tag kom Calle hem och gjorde pasta pesto till mig. Sen såg vi en film och peppade inför loppet tillsammans.

Så blev det lördag och jag vaknade upp runt halv sju för att styra upp tävlingsfrukost åt dessa sköna bönor.
Sen gick jag på toa 2 gånger och svettades en släng av nervositet.

Knep en 12.e placering och slog distansrekord på 45 km.

På vägen hem checkade jag klockan och insåg att jag hade förbränt 2 dagars matintag. Suget efter pizza blev inte mindre efter den insikten.

Gjorde mig i ordning tillsammans med Elisabeth och korkade upp ett glas bubbel. Ljuuuvligt.

Vid sjutiden droppade tjejerna (+ alex) för balkongfest.

Peppen var total.

Oj vad jag gillar denna killen. Vi har har hängt ihop ett tag nu och jag ser honom som min lillebror. Finns ingen som jag hellre vill diskutera lämpligheten med crocs, ögonbryn och Kardashians med än just Alexander.

Vi inveg min nya kamera. Vilket såklart betydde: SMIZE BABY SMIIZE!

Sen slog hungern till på riktigt. Så vi traskade ner till Pizzerian som ligger under mig och beställde livets mat.

Dukade upp.

Sen åt vi, drack en jäkla massa bubbel, dansade och hade en riktig pangkväll.

Kom hem runt tretiden på morgonen och kände mig jäkligt nöjd efter hysteriskt mycket dans på gayklubb och glitterexplosioner på Kasai.

Om jag var tuff på söndagen? Mja, skulle inte vilja påstå det. Lite trött efter all dans och väldigt seg. Men det var bara att ta sig upp, möta upp Mathilda och ta sig ut till Djurgårdsbrunn för Mimis babyshower.

Spänningen var olidlig minuterna innan hon skulle komma.

SUPRISE! <3


Tänk att mimi ska få tvillingar i September. Det är helt fantastiskt. Jag är så oerhört glad för hennes skull, hon kommer bli den bästa mamman everr.. (jävligt snygg mamma med, Kim K kan liksom gå och gömma sig.)


Efter babyshowern promenerade jag hemåt. Landade på balkongen och beundrade Calles små frön som började ta sig.

Sen kom Mathilda, Alex, Xrisa och Oscar förbi för ett ytterst socialt balkonghäng i några timmar.

Sen gick alla utom Alex..

..för han var sugen på att äta resterna av lördagens middag.

Sen ägnade vi resten åt kvällen åt det här.

Det var den helgen. LIVETS helg. Än en gång, tack för alla hejjarop och pepp. Min Instachat gick varm i helgen. Ni är guld. Puss!

6

Ett svar till “Min helg i bilder.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *