Min helg i bilder.

I fredags gick jag hem vid tre-tiden från kontoret och mådde rent ut sagt skit. Yrade runt inne på Ö&B för att köpa inslagspapper och la mig sedan på soffan där jag låg fram tills Calle drog iväg på middag runt sju-tiden. Masade mig upp, satte på en drymask från SwissClinic och la mig sedan i soffan och intog kvällens middag som bestod av linschips och pepparkakor. Misär på hög nivå.

Innan jag gick och la mig sorterade jag ut lite smycken jag skulle ha på mig i veckan och städade ut min ena sminkkorg. Måste verkligen hitta en bättre lösning åt alla mina burkar och penslar.

Vaknade runt tio (jag VET, den är galen, går ju annars upp sju på helger) och mådde lite bättre. Åt en frukost och bläddrade igenom mailen samt såg hur instagram vibrerade av härliga löpturer.Var ändå någonstans långt inne förbi bitterheten glad över att jag hade ställt in långpasset med Mikaela och Emma på morgonen då det bara är dumt att sätta igång för snabbt.

Vid elva klädde vi på oss och promenerade bort till Södermalm för att ta en liten kik på en cykel jag har spanat på. Den fanns (lyckligtvis) inte i min storlek så traskade inåt stan igen. Min plånbok jublade och även mitt samvete – kan liksom inte rättfärdiga en ny cykel just nu…eller?

Hade dagen till ära mina nya kostymbrallor.

Promenerade med denna utsikten framför oss.

 Vi landade på Bianchi på Norrlandsgatan där vi även fick bord så vi passade på att äta lunch medan jag väntade på att Louise skulle bli klar hos Tina som vi går till och fixar våra naglar.

Åt en het pumpasoppa med chili..

..och såg såhär mysig ut.

Så kom äntligen Louise loss och mötte upp mig. Såhär fint matchade vi. (Nej, vi ringer inte varandra innan vi ska ses – det är ett telepatiskt underverk.)

Sen gick vi till Gallerian och tyckte såhär om allt folk som stressade omkring.

Det blev dock lite bättre sen när Louise fick köpa sitt nya objektiv i julklapp till sig själv. Väldigt bra tycker jag då detta innebär krispiga bilder på mig mig mig.

Mellanmål.

Gled förbi NK och köpte en julklapp till Calle.

Sen kom jag hem och städade undan samt plockade fram lite bubbel då Jonte, Mindy, Elina och Carlton skulle komma upp på en juldrink innan vi tog hissen ner till DogFood för att äta lobsterrolls.

Meny on fleek!

Sen skulle jag ta en sjysst bild på min och Calles drink. Men det saboterade samtliga i sällskapet med att dra fram sina mindre snygga drinkar. Ehrrm..


En bättre lördagsmiddag innehåller alltid hummersoppa i pappersmugg.

Calle har börjat med en störig sak där han filmar mig på sina instastories varje gång jag tar bilder eller filmar något själv till mina stories. Så nu tror alla att det enda jag gör är att ta selfies. Här var han igång igen. Men fokusera inte på honom, kolla istället på doughnut-efterätten vi beställde in med glass och kolasås. MAGI!

Var hemma igen strax innan nio och kunde faktiskt inte bry mig mindre att det var lördag. Tvättade av sminket, böt om till pyjamas och somnade innan klockan hade slagit tio.

Vaknade lite i sju på söndagsmorgonen och promenerade Västerbron över till Södermälarstrand där vår poddstudio ligger.

Det var nämligen dags för podd (lyssna på den här) med dessa två sköna bönor.

Kom hem runt elva efter en promenad hem från Södermalm till Kungsholmen och satte mig med datorn några timmar. Ordnade mitt schema inför veckan (ska rea en del med jobbet) och tidsinställde ett blogginlägg. Och ja, det är en saffrans-smoothie ni ser på bilden. Den går varm här hemma.

Framåt eftermiddagen drog Calle ut mig på en kort promenad för att lufta dator-hjärnan lite.

Sedan var det äntligen dags att hämta hem min nya kvällssysselsättning nämligen…trumvirvel.. en trainer! Fastnade dock i köer och glädjen dämpades några hack.

Blev dock på bra humör igen när jag kom hem till ett dukat bord och svamppasta på spisen..

..och världens bästa svärfar som satte ihop vår nya stringhylla i mitt soon to be bikecave.

TADAAA! Resultatet. Fint va? Och trainern på plats framför Ipaden som numera har SWIFT, Trainer Road och My Trainer nedladdat.

Jag är bra på mycket men inte att slå in julklappar. Finns det väldigt ointressant och trycker bara dit lite tejp. Är inte så pysslig av mig. Finns så mycket annat roligt man kan göra. Såhär ser mina julklappar ut till min systerdotter. Sorry Maja. Jag vet, det ser ut som att en treåring har gått loss med tejpen.

Avslutade kvällen med lite rolli-rolli och korrlyssnade på vårt podden som Jessica (numera kallad för blixten) klippte klart under kvällen.

Det var den helgen, nästa helg drar jag till Skåne. Men innan det blir det julbord på Punk Royal med Paris-gänget. ÄR SÅ TAGGAD!

Kram på er, hej!

6

2 svar till “Min helg i bilder.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *