Min helg i bilder

Ytterligare en helg har glidit förbi och jag ska ärligt erkänna att julhelgens mobilfria zon hängde kvar lite även denna helgen. Jag märkte igår när jag skulle förbereda inlägget att det var jäkligt torrt på bild-fronten. Aja, så kan det va. Åter till helgen. Vi börjar med fredagen. Jag såg ut såhär. Bra hårdag dagen till ära med. Jajamänsan!

Vid sextiden släckte jag ner på kontoret och begav mig bort till Stureplan för middagsdejt med Calle. Vi skulle testa TAKO vilket har fått blandade recensioner men då jag är rätt svalt inställd till recensioner så väljer jag att först testa och sen utvärdera. Fick mig dock en överraskning när jag kom fram till baren och såg att även Bosse & Magnus var på plats. Riktigt BRA suprise av dem. Så vår tvåmandsdejt blev en dubbeldejt som slutade med drinkar på Italiano innan trion försvann upp till Wall och jag tog en taxi hem runt tolv-tiden.

Just det, hur var maten? Den var helt okej faktiskt! Visst, de vet hur man tar betalt men det var gott, sjyssta lokaler och bra service, framförallt sushin som verkligen var värd priset. Minus för espressomartinin som var något vattnig.

Vaknade upp vid nio på lördagen och drack en kaffe i sängen innan jag mötte upp dessa sköna bönor vid tiotiden utanför Sats Sportpalatset där våra brukar starta. Vi sprang sedan mot Odenplan, Valhallavägen, Gärdet, stora Djurgårdsvarvet, Strandvägen, Centralbron och runt tillbaka till Kungsholmen. Klockan stoppade på 18 km och peppen var total när vi stannade för en bild. Så mycket att flertal personer som var ute och promenerade i det soliga vädret stannade och erbjöd sig att ta bilder eller ge oss uppmuntrande kommentarer.

Väl hemma bytte jag om i raketfart. Alltså på riktigt, jag är DJÄVULSKT grym på att maxa när det väl gäller. Duschade, gjorde mig i ordning och bytte kläder två gånger samt tog mig bort till Linnegatan på Östermalm där min nageltjej sitter på under 45 minuter. Jag vet. CHEF!

Och såhär bra blev resultatet.

Mötte därefter upp Calle på stan och gick till detta koreanska lilla hak vid Hötorget.

Käkade koreansk pokebowl och snackade skit.

Sen gick vi hem och la oss i soffan och gjorde…ingenting. Eller jo..jag spelade in lite instastories och Calle störde mig som vanligt. Men förutom det så låg vi mest och pillade oss i naveln.

Framåt kvällen tog vi en DriveNow till Sumpis och käkade Sushi och en jädra massa godis med Jonte och Mindy. Somnade som en stock vid elva. Mmm…sömn <3

Vaknade vid åtta på söndagsmorgonen och såg ett avsnitt av Black Mirror innan jag promenerade bort till Barrys där jag hade ett 60 minuters helkroppspass inbokat.

Firade en bra prestation med en jordnötssmoothie på vägen hem.

Spenderade två timmar i badrummet med ett långt bad som bestod av följande aktiviteter: hårinpackning, ögonmask, rakning av väldigt stickiga ben, kroppscrub samt oljeinsmörjning och vårdande ansiktsserum.

Resultatet.

Spexade till mina bryn kvällen till ära.

Vid fem åkte vi ut till Djursholm där vi drack bubbel och väntade in att resten av gänget skulle ansluta. Vi var ett gäng på ca 10 personer och kvällens värdpar Caroline & Jacob tillsammans med Bosse (carro) hade gjort det ett riktigt grymt jobb med att ordna med allt inför middagen.

Dukningen var on point.

Till förrätt serverades det ugnsbakad hasselbackspotatis med löjrom och smetana.

Vi gick all in och körde skaldjursplatå-MAYHAM och avslutade starkt med hemgjord oreoglass med brownie och Cointreau marinerade (mitt idé.bidrag till middagen) bär.

Sen tog jag faktiskt inte fler bilder. Och när klockan var runt två var vi tvunga att åka hem för jag somnade sittandes och hade djävulskt ont i min mage. Så förutom det var det en riktigt bra nyår. Lugn, mycket skratt och fokus på god mat och dryck. Så oerhört trevligt. <3

Första dagen på nya året såg ut såhär. Jag hade så ont i mina äggstockar och kved framför serier tills klockan var ca 11 och vi klädde på oss för att..

 … promenera en timme i samband med att vi skulle hämta bilen ute i Djursholm hemma hos Caroline och Jacob. Det bästa med promenaden var ändå slutet när vi kom fram till Carros frukostbuffé som vi bokstavligt talat slaktade.

Resten av dagen spenderade jag i sängen. Såg klart hela Black Mirror 4, förberedde lite blogginlägg och sov.

Det var den helgen. Och nu är vi inne i 2018 – hur galet. Jag är så taggad på ett nytt år. SÅ SÅ SÅ taggad. Kram på er, puss!

11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *