Min helg i bilder.

I fredags satt jag kvar på kontoret tills jag skulle dra på aw med Anna. Tjugo i sex släckte jag ner och promenerade den lilla biten bort till Mörby C och ägnade sedan hela resan bort till slussen att få till en bra bild på nyansen på mitt läppstift.

Mötte upp Anna som redan hade hittat baren (hon är väldigt bra på det) och beställde ett glas rött. Sen spenderade vi ett par timmar åt att diskutera våra män, prestationskrav, cykling och filter på Instagram. Avslutade kvällen med att följa med upp på en hemmafest som låg några hundra meter från mig. Somnade vid halv tolv och vaknade vid fem av en bakis-snarkande Calle som jag puttade ut till soffan.

Så blev det lördag och jag vaknade vid kvart över sju. Tog på mig och gick ner till St Eriksbron och stod där alldeles för länge då jag som många vet har problem med tiden och hatar att vara sen. Resulterade i att jag var några minuter ifrån förfrysning.

Men det var det värt då tjejerna droppade in en efter en och fem över åtta var vi redo att dra iväg på helgens långpass. Det var jag, Emma, Mikaela, Frida, Mitra och Mimmi. Vi började med att ta oss över Västerbron och Liljeholmsbron, rev av Årstavarvet, vid Skanstull hoppade Mitra och Mimmi av då de skulle köra 10km. Vi andra fortsatte mot Tanto, runt Hornstull och vidare längs vattnet vid Söder Mälarstrand till Slussen där vi vek uppåt genom Gamla Stan till Kungsbron och Rådhuset tillbaka till St Eriksbron. Det var ett riktigt endorfinfyllt gäng som stoppade vid 18 km och jag slogs ännu en gång hur mycket jag älskar denna gemenskapen. Denna glädjen som hänger med mig resten av helgen. Det är en sådan energi att springa långpass på detta sättet.

Efter någon timme hemma tog vi oss ut på stan.

Drog en spontanlunch på Riche.

Jag åt Egg Royale (och nallade potatismos av Calle.)

Tog en sväng in om på Schuterman där jag länge stod och kände på dessa godingar från Mansur Gavriel.

Men min shoppingkvot var redan fylld och jag hade annat jag var tvungen att prioritera dvs köpa med mig energi till Felicia som minst sagt hade en hektisk dag på Sephora.

Då jag hade bryntid men även skulle på fest på kvällen slog jag två flugor i en smäll och festade till det med en sminkning. Som vanligt MAGI när Felicia svingar makeup-borsten.
Var mycket nöjd med både outfit, hår och smink. Klänningen är från Reebok Classic och jag kommer i veckan ha en liten tävling där man kan vinna ett plagg från denna serien som finns här.

Framåt sex-tiden åkte jag och Mathilda till Söder och hem till Alexandra som bjöd in till födelsedagsfest med temat “Release your inner goddess”.

Alltså wow wow wow vilken fantastisk fest. Så många pangbrudar samlade på ett och samma ställe. Det dansades på stolar, vi hade en dragshow och bubblet tog slut. Inte en droppe fanns kvar (bra betyg).  Det var verkligen en så bra stämning under hela kvällen och man ville inte riktigt att kvällen skulle sluta.

Framåt 12-tiden begav vi oss till Slakthusområdet då det vankades gayklubb. Jag och Isabel hann dock med en snabb runda beerpong på klubben bredvid innan vi anslöt med tjejerna.

Söndagen spenderades i sängen till ca 12. Jag hade inga planer och njöt till fullo att för en gångs skull inte ha något jag måste göra. Annars är min kalender alltid full och det finns alltid något som måste göras.

Blev serverad bananpannkakor med hemlagad hallonsylt till frukost (eller snarare lunch).

Såg hela säsongen av Manhunt: Unabomber på Netflix och framåt kvällen när humlen förvandlades till ett inferno av rosa så lagade Calle..

..lasagne åt oss med plattor gjorda på bönpasta. Men inte nog med det. Han gjorde en köttlasagne åt sig själv och en het tonfisklasagne åt mig. Hur bra kille?

Somnade vid halv tio med ett lugn och framförallt, redo för en ny vecka som kommer vara minst lika intensiv som förra. Men vad gör det när jag spenderade hela söndagen åt att inte göra ett smack.

Tack för denna helgen livet. <3

9

4 svar till “Min helg i bilder.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *