Min helg i bilder.

Min helg började med att jag lämnade kontoret vid sextiden för att åka till Globen där Concept for Life (mer om detta i ett annan inlägg) har sin tränings/test-studio.  Körde VO2 maxtester samt laktattest på cykel och efter ca 90 minuter blev jag upphämtad av Calle som..

…hade middagen redo! Det blev udonnudlar med paenangcurry och tigerräkor samt rödpang. Till efterrätt klämde jag i mig en hel förpackning M&M peanutbutter innan jag somnade likt en utslagen säl i soffan.

Vaknade halv nio på lördagen, tittade ut genom fönstret och möttes av detta.

Fem i tio begav jag mig ner till SATS där jag skulle möta upp Friendcationgänget för den sedvanliga helglöpningen.

Här springer vi på djurgården.

Det blev en magisk tur på 19.5 km.

Sprang snabbt in om Vici  där Elin och Fläsk satt och hejjade på gänget som körde open (wod). Kramades, hälsade på Erik som körde och sprang sedan snabbt upp hem för att svida om.

Käkade en snabbfrukost medan jag gjorde mig i ordning.

Framåt ett befann vi oss på IKEA och jag snacket gick ungefär såhär:
C -“Hur kommer det sig att sekunden efter vi har gått in på IKEA så börjar vi tjaffsa?”
J – “FÖR ATT VI ÄR I SKILSMÄSSOAFFÄREN NR1”

Ja men ni förstår ju själva. Vi spenderade inte många timmar där inte.

Istället styrde vi bilen till Bistro Balzac på Odengatan där Xrisa, Oscar, Martin och Sandra käkade lunch. Vi anslöt och tog en fika (Läs: toast och milkshake).

Efter att ha återfått vårt mentala lugn igen åkte vi till Nacka för att handla inför kvällens middag vi skulle anordna hemma hos Calles pappa. Tog även tillfället i akt att köpa hem lite nytt stash hem till godishyllan.

Sen gjorde vi det vi gör bäst: åt mat. Eller ja, vi lagade den först sen åt vi upp den och det blev en succé. Nachoschips med egenlagad guacemole samt pankofriterade fishtacos, hemmagjort kimchi-mayo och coleslaw. HUR gott?

Somnade (igen) som en klubbad säl innan klockan hade slagit tolv.

Så blev det söndag och jag satte mig på cykeln (efter typ en timmes mental övertalning). Min mentala spärr släppte dock helt när jag rullade igång och efter 60 minuter blev jag häpen över hur fort tiden hade gått och att jag redan var klar.

Duschade, klev i en skön söndagsoutfittttaaa och..

..hämtade ut massa vårnytt från Reebok Nordics <3

Sen blev det långlunch på The Public i Sumpan med Oscar och Xrisa som vi inte har träffat på evigheter. Avverkade 2,5 timmes update i våra liv ackompanjerat av pizza och den största marängssvissen jag har sett i hela mitt liv.

Min mage checkade ut efter det.

Åkte hem snabbt och svidade om.

Mötte upp Michaela från Finland som var i Stockholm över helgen och ville träffas över en fika. Tycker det är så modigt att våga maila och fråga om en inspirationsfika. Kan jag, har tid och känner att det är seriöst så tycker jag det är helt fantastiskt att träffa följare på detta sätter. Vi hade en så rolig och framförallt, intressant timme där vi klickade på många sätt. Så roligt!

Efter fikan drog jag till Grand Hotel och New House visning som jag var inbjuden till via Mildh PR. Skojjade med några kompisar via SMS om det var nu man titulerades som modebloggare. Fnissade lite för mig själv när jag tänkte på min snabba cykeloutfit tidigare på morgonen och hur pass moderiktigt den var.

Hittade några starka favoriter.

Tog en outfitbild på den berömda toaletten på Grand där 95% av alla modebloggare tar sina outfitbilder nowdays.

Sen åkte jag hem, byte om till mjukisar, åt popcorn till middag och slötittade på tv resten av kvällen.

Det var den helgen. Innehöll i princip allt. Tack för det, hej!

12

2 svar till “Min helg i bilder.”

  1. Asså jag fastnade på bilden där det fanns Reese’s PB-godis och kunde knappt skrolla vidare… Hur gott??? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *