Min helg i bilder.

Då jag har bloggat en del från helgen så kommer här en mini-version av min helg i bilder. Kanske ska döpa om formaten till snapshots? Vi får se, här kommer en liten update iallafall.

Bad Louise ta en detaljbild. Den blev INTE som jag hade tänkt. Influencerlajfet va, the struggle is real.

Den tiden på året igen. Tiden då jag överkonsumerar denna smoothien. I fredags var det dags igen. Haffade denna på på väg upp till Gävle och sörplade upp den på 10 minuter vilket resulterade i att jag tänkte på semlor resten av dagen.

Ännu en bild från Gävle på dreamteam SwiciLou AB som vi skämtsamt kallar oss.

Tog en selfie för att kolla hur sminket satt och hur fan man såg ut på bild. JA det är annorlunda att se sig själv i spegeln och på bild.

Åt en magisk middag på Grands veranda.

Avslutade lördagskvällen med det bästa jag vet.

Njöt av en riktigt härlig lördagsfrukost innan vi tog tåget hem till Stockholm igen. Tidningen är bara där för syns skull.

Bytte om i raketfart när jag kom hem från tåget då det som vanligt (älskar denna helgrutinen) var dags för långpass med Friendcation-gruppen. Vi sprang Kungsholmen – Pampas Marina – Solna Strand – Sundbyberg- Bällsta – Bromma – Alvik – Tranebergsbron och slutligen Kungholmen runt vilket blev en förbannat bra tur på 18.7 km. Det bästa långpasset på länge faktiskt. Har nog aldrig känt mig så lätt och fräsch i benen.

Spenderade lördagskvällen i studion på söder..

…med dessa sköna bönör.

Åt en sen middag med Calle i Hornhuset ( Cebicheria Barranco ).

Vaknade vid åtta på söndagsmorgonen och tog mig ner till Sats Sportpalatset för ett helkroppspass med Mathilda.

Promenerade genom ett underbart Stockholm.

Landade slutligen på Strandvägen 1 för att fira Christina som fyllde 30 år. Åt en helt OK Eggs Royale men var om ska jag vara helt ärlig rätt besviken på stället denna gången. Tafflig service och rätt smaklös mat.

Det enda som var riktigt bra var dammsugaren jag beställde in till kaffet. Vilket servitören hade stora problem med att att förstå när jag beställde. Fick upprepa D A M M S U G A R E 2 gånger innan han noterade vad jag ville ha. Jag menar, SÅ svårt är inte skånska – definitivt inte det ordet. Östermalmssnobberi.

Vi hade väldigt roligt i alla fall – kanske därför servitören som var stel som en pinne inte direkt hoppade av glädje när han kom till vårt bord.

Tog båten över till Saltsjöqvarn.

Resten av kvällen spenderades i Råsunda med långpromenad runt sjöarna, thaigryta och soffhäng med denna sköna bönan.

Sen var helgen slut. Hej!

7

2 svar till “Min helg i bilder.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *