,

Min helg i bilder.

Kul att ni gillar konceptet “min helg i bilder”. Det är en av mina favoritkategorier hos andra bloggare jag följer, så jag tänkte, why the hell not?

Nu är inte alltid bilderna superbra då jag tar snapshots med min mobilkamera, men kanske är det ofiltrerade kommunikationssättet som gör att det faktiskt går hem? Eller vad tycker ni?

Efter en händelserik dag på jobbet tog jag helg vid halv fyra och drog till Vici för ett fredagspass med Elin. Värmde upp med 3000m rodd medans jag väntade på henne och därefter drog vi av 21-15-9 av thrusters, KB Swingar och burpees. Avslutade med en “you go i go” wod med assultbiken. Svettens svettfest!

Sen smsade Calle och meddelade att kvällens planer var middag på Phils Burger och Bio med ett gäng vänner. Så jag gick hem de 20 steget det tar från boxen, hittade ett liten present på dörren från Vass Pr och gjorde mig sedan i ordning i raketfart.

Både snacks och film fick högt betyg. Ser ni lysemelken i godisburken? Det finns inget bättre än lysemelk. Nom Nom Nom.

Så blev det lördag och jag gjorde en blåbärsacai-bowl med kardemumma till frukost. Njöt varje sekund av att känna solens varma strålar och höra sorlet utifrån en öppen balkongdörr.

Sen åkte vi till Zetas. Kolla vloggis! 🙂

Svängde om cafet.

Tränade på Nox Box.


Kom hem till ett kaos. Så det var bara att börja styra upp om jag inte ville att föreningen skulle avhysa oss för vår dåliga inredningssmak.

Pausade för att göra middag. Bananproteinpannkakor med extra allt.


Resten av kvällen ägnade jag åt att redigera film, jobba lite samt se 6 avsnitt av Nashville. Den serien är så dålig att den blir bra. Helt besatt. Får obehagligt stor lust att flytta till södern och gå runt i boots och hatt.

Vaknade upp vid halv åtta på söndagen och såg på ett avsnitt av..trumvirvel..Nashville tillsammans med min kanelbullegröt.

Fixade lite med polska faran.

Mötte upp Anna för en 60km runda (med trötta ben) ut till Ekerö.

Gav mina ben en belöning och firade en bra söndag med stans bästa råbiff på Urban Deli.

Såg svår och tvär ut.
 Fortsatte med projekt balkong i glitterbyxor och tofflor.

Spenderade resten av kvällen såhär. (Plus Nashville, såklart.)

Det var den helgen, betydligt lugnare än förra, men oerhört bra ändå. Hoppas er helg var lika bra. Tacohej!

0

4 svar till “Min helg i bilder.”

  1. Gillar verkligen de här ofiltrerade och ärliga typen av inlägg där bilderna inte är så perfekta. Kul att få hänga med 🙂

    • Vad kul! Det är liksom den feedbacken jag har fått från er..att det inte gör så mycket att bilderna inte håller hög kvalite osv.. kul! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *