Min helg i bilder

Ännu en helg har praktiskt taget sprungit förbi och jag har svårt att greppa att vi snart är inne i mars månad. En vecka kvar sen går jag (eller nej hela min omgivning då jag inte låter någon undgå att jag fyller år)  in i..födelsedagsvecka! Men det tar vi då. Nu kör vi en recap av helgen som började med en selfie på toaletten när jag kom hem från jobbet i fredags.

Vi skulle ha middag hemma och jag hade huvudansvaret för dukningen och fördrinken.

Vid sju fylldes lägenheten av nyfunna vänner och höga skratt. Jag är så oerhört glad att Elina och Kristian har kommit in i mitt liv och att vi har lärt känna Lars och Martina genom dem. Våra middag blir ofta stökiga med diskussioner, utflippade charader och rödvinsbonanza långt in i natten. Vilket det blev även denna fredagen. SÅ bra kväll!

Vi lagade vår paradrätt: pankofriterade fishtacos med egengjord kimchimayo, coleslaw och parmesan.

De var 10p!

Sen gjorde vi kanske en av våra bästa efterrätter någonsin. Churros med Tre Vänners blåbärs/kardemumma glass. Alltså det var så gott. Jag åt så mycket att jag rapade churros på löprundan morgonen därpå.

Började lördagen med att testa en nyhet från Zeta som Elina sköter PR för. Härligt med vänner som jobbar med mat och PR – det betyder en jädra massa götte för mig.

Sen var det dags för den obligatoriska lördagsrundan med Friendcationgänget. Vi tog oss från Kungsholmen över bron till St:Eriksplan och ner mot Vasagatan, Slussen och runt Danvikstull till Hammarby Sjöstad. Fortsatte under längs vattnet på södersidan till Tanto,  runt Hornstull och upp vid Västerbron tillbaka till Kungsholmen där vi avslutade med att köra halva rundan runt. Bra tur med ännu bättre tjejer.

Medan tjejerna fortsatte att springa hoppade jag av vid 18 km på grund av känningar i både knä och mage. Hann dock med en selfie för att fånga det fantastiska humöret löpturen fick mig på.

Duschade och bytte om i raketfart för att sedan riva av ett par bilder inför en inspirationskväll jag ska ha tillsammans med Reebok Nordics och Stadium om några veckor. Detta var inte en av de utvalda bilderna. Kan konstatera att pilatesbollar och jag inte är så goda vänner.

Ägnade sedan eftermiddag med min broder från en annan moder.

Som fick ta en (eller snarare 50) outfitbilder på mig.

Promenerade sedan bort till Sephora där bästa Felicia även kallad för magikern vaxade, färgade och formade mina bryn.

Fortsatte sedan mitt skönhetstema med pedikyr och fotmassage…

…vilket avslutades med halloumiburgare på Urban Deli Sickla samt Bio (Black Panther) med Calle, Oscar och Xrisa.

Så blev det söndag och jag började min morgon med att podda med the powerwoman herself Anna Wretling och Jessica. Kan ALLA HÅLLA TUMMARNA NU ATT VÅRT MINNESKORT SPARADE NER AVSNITTET? Alltså tänk er chocken och (mitt raseri) när vi inser att vårt kickass avsnitt på 75 minuter endast visade 13 inspelade sekunder. Jag håller tummarna att det går att rädda på något sätt.

Åkte till SATS Hötorget för mitt brickpass. Var sammanbiten, frustrerad och väldigt fokuserad.

2 timmar senare var det utbytt mot svett, eufori och 2 riktigt ömma lår.

Firade det med en tyvärr rätt smaklös sallad på Pascal med Mathilda. Sorry to say hjärtat, det var supertrevligt som alltid med dig, men jag kommer inte gå dit igen på ett bra tag. De har tappat det totalt.

Åkte hem vid fem, kröp ner i soffan med en stor godisskål och ägnade resten av kvällen i detta läget.

Det var det. Bra helg – innehöll allt som jag tycker om. Hej!

16

4 svar till “Min helg i bilder”

 1. Hej Joanna! Älskar din blogg! En fråga: vilken storlek har du i dina IRONMAN-cykelshorts? Det står på hemsidan att de är små i storlekarna, men funderar på om jag behöver gå upp en eller två storlekar. Ska köra 70.3 i Weymouth i september och vad behövs inte då om lite nya kläder att träna i inför det? 😉

  • Heeey! Vad roligt! 🙂

   Jag har M i dem och jag tycker de sitter bra. Men tröjorna är SMÅ. Gjorda för små späda triathleter. Hehe.

   Fan vad kul med Weymouth! Nervöst? LYCKA TILL!

   • TACK! Än så länge lever jag i förnekelse och har inte hunnit bli nervös 😉 Men det kommer garanterat…

    Och tack för storlekshjälpen, får bli M även här. Min gamla crossfitkropp är så långt ifrån späd triathlet man kan komma typ…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *