Min helg i bilder

I fredags efter jobbet drog jag in om Mimi för en snabbfix av håret. Ljusare upp det och la in en kallare nyans.

Det bästa med att gå och fixa håret, förutom häng med Mimi såklart.

Nöjd tjej.

Sen blev klockan sex och jag vart tvungen att kila vidare till Boqerian.

Där jag mötte upp Elisabeth för AW. Vi åt vi charkisar, friterade pulledpork bollar och drack vin. Samt avverkade ämnet: killar och dejter rätt detaljerat.

Sen fick vi feeling och fortsatte upp till Escalier. Runt halv tio kramades vi och tackade för en mysig kväll. Jag skulle nämligen..

..upp och springa långpass med Malin tidigt på lördagsmorgonen. Vilket jag gjorde. Tjugo över sju drog vi iväg och det slutade med 25.5km zickzack runt ett soligt Stockholm.

Någon timme senare var dags för Rubins dop med mottagning på Josefinas.

Hängde med fröken Krysiak och hennes pojkvän, vilket ledde till ett snabbt beslut om middag inom snar framtid.

Vi hade väldigt trevligt.

Men som alltid efter något glas vin i solen blir man extremt hungrig. Iallafall jag. Eller nä..jag är alltid hungrig på pizza.

Och av en slump ramlade vi in på en mysig liten Italienare på Birger Jarlsgatan. Vilket visade sig vara stans bästa pizza. En tryffeldröm! La Madrina. Lägg det på minnet!

Sen gick vi hem mätta och glada. Men det hindrade inte mig från att baka sylkakor åt min och Xrisas filmkväll. Hon missade dock själva bakningen och kompenserade med köpekakor.

Så blev det söndag och jag plockade hem lite flickvänspoäng genom att överraska med frukost från Fabrique samt lite äggröra. #sowifey

 

Vid halv elva drog jag bort till Odenplan och Urban Ride för ett cykel + Abs and Ass pass.

Sen traskade jag hem, tog en lite lätt bakis pojkvän under armen och drog med honom ut på en långpromenad längs vattnet i Bromma. Tur jag hade mutat honom med frukosten tidigare.

Väl hemma så jag hejdå till Calle om skulle flyga iväg på jobb, sen filmade jag frågestunden som jag började klippa medan jag lagade mat åt Mathilda och Elisabeth som skulle komma på middag. Jag vet, effektivitetens drottning.

De gillade firren.

Sen fick jag raseriutbrott när jag  3h senare råkade radera den färdigklippta filmen istället för arbetskopian. Stängde av datorn i ren protest(så detta innebär att frågestunden kommer upp senare i veckan) och tröståt upp resten av kakorna.

Det var den helgen. Tacohej!

8

Ett svar till “Min helg i bilder”

  1. Först o främst, tack Joanna!! Tack för att du finns på sociala medier och visar att man kan blanda livet med träning, god mat och annat skoj! Tack! Jag som är 22 år o blir väl mer än någonsin påverkad av sociala medier är så oerhört glad och tacksam över att jag en tid tillbaka började följa dig, du visar sån mänsklighet och att man kan riva av en löprunda på 25 km och sedan äta pizza, jag menar hur grym är inte du!! Jag har alltid varit en aktiv person, tränat hockey och fortsätter nu med gym och även (tack vare dig) löpning självklart tycker jag det är kul också! Jag vill egentligen bara säga tack för din mänsklighet, tack för att du visar att man kan ha en balanserad livsstil och att du verkligen visar genom dina sociala medier det, inte många som lyckas men de gör verkligen du! Önskar dig all lycka till i framtiden och det är så kul att få följa dig på dina sociala medier! Massor med kramar från Lollo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *