Min helg i bilder

Detta är nog mitt kortaste “min helg i bilder” inlägg sedan jag började blogga. Det har liksom inte hänt så mycket i helgen då jag har varit iväg på mässa i två dagar.

Så vad var det för mässa? Ni som följer mig på stories undrade säkert vad fan jag höll på med när jag la upp några filmer på stora lastare, tungbärgningsbilar och däck. Det var bara mitt jobb. Jajamän, jag jobbar i en an lite norlunda bransch då jag sitter med leverantörer och Inköp för nätverket på SOS International. Det är mycket bärgning, hyrbilar och män i orangea ställ som älskar bilar. Kontrasterna i livet, rätt kul ändå. Om inte annat så har jag aldrig tråkigt.


Fredagskvällen avslutades med middag efter en hel dag på mässan. Smet hem runt halv tio och..

..plockade fram mitt älsklingsgodis. Sen såg jag lite serier med Calle innan jag somnade runt tolv till dunkande technomusik då Sixten och Frans hade gatufest precis utanför vårt fönster. Kände mig som en bitter gammal kärring när jag låg och muttrade surt för mig själv över min heliga sömn.

Vaknade vid kvart över sex och begav mig ut i ett soligt, tyst och svagt förväntansfullt Stockholm. Det var som att maraton-nervositeten låg i luften och jag ägnade en tanke åt några av mina vänner som skulle springa några timmar senare.

Avslutade mina 10 km med att fotografera min Ö (Kungsholmen) och vårt hus. Jag kommer aldrig bli mätt på denna vyn. Det är så oerhört vackert och jag älskar denna staden mer och mer för varje år jag bor här.

Vid åtta åt jag min favoritsmoothiebowl till frukost med mango, ingefära, passionsfrukt, avocado och kokosmjölk. Sen såg jag ett avsnitt av Nashville, packade väskan och drog ut till Mässan på Infra City igen.

Efter en hel dag av prisutdelningar, tal (nailed it) och handskakningar med branschfolk tog jag ett glas champagne, drog på mig stassen och slappnade av lite. Nu var det bara det roliga kvar – Assistancekårens årliga fest.


Kom hem runt halv två, vaknade åtta och kände att idag blir det inga stordåd uträttade. Spenderade en timme i sängen åt att undra om detta var dagen C skulle överraska med mig frukost på sängen.


Det blev frukost i köket, men det var tanken som räknades. Pluspoäng till honom, han får hänga med tag till!

Spenderade resten av dagen såhär. Nashville <3


Vid fem tog jag mig i kragen och gick på en promenad med Calle för att svettas ut de sista vin-ångorna.

Sen handlade vi och cyklade vingligt hemåt.

Avslutade med en favorit i repris: hemlagad pizza med jävligt mycket tryffel och ost. Till det drack vi fulcola från premiere och såg på 3 avsnitt av House of Cards. Mycket gemytlig söndag.

Det var det, nästa helg blir mer rivig, tills dess – hej!

3

2 svar till “Min helg i bilder”

  1. Nashville är beroendeframkallande! Var ser du på avsnitten någonstans? Hittar bara streamingsidor med rätt taskig kvalité ?

    • Jag ser dem på Viaplay och sista säsongen som går nu streamar jag från USA 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *