Min helg i bilder.

Så var det fredag igen och jag festade till det med en knytblus från NAKD och höga favoritjeans från DR Denim. Satt kvar på kontoret till ca halv sju innan jag blev upplockad av Calle som kom från Arlanda i en taxi.


Spenderade kvällen ett stenkast från kontoret, nämligen i Stocksund för studenfest för en av Calles kusiner.

Jag åt godis som gav mig nostalgitrippar och massor av god hembakad mandeltårta.

Så blev det lördag och jag vaknade av mig själv vid sju med en pirrande känsla i kroppen. Jag ÄLSKAR när man vet att det är roligheter på G och kan riktigt känna hur det sprids i hela kroppen. Hur man studsar upp, väljer kläder i flera veckor innan och räknar ner timmarna. Använde en del av den energin åt att springa 10 km runt Kungsholmen med Frida.

Den obligatoriska “hej jag har tränat bilden” togs efteråt såklart.

Sen kom Felicia och worked her magic on me.

Sedan blev det stressigt, hade ca tio minuter på oss att dokumentera sminkningen ute på balkongen innan vi skulle befinna oss på Carolines födelsedagsbrunch ute i Djursholm.

Caroline och Jacob hade styrt brunchen så bra. Ser ni cheesecaken längst bort med hallon på toppen? Bra. För jag åt 4 bitar och har drömt om den sen dess.

Girls girls girls!

Minns ni när jag och Calle var i Tunisien och hälsade på Bosse (Carro) och Magnus? De var också med och såhär glad var jag för det. Och vill ni veta en ännu roligare grej? De kommer ner till oss i Marbella i Juli – tjohooo!


Efter några timmar drog gänger till Summerburst och jag körde hem oss för att byta om och åka ut till Calles pappa för en fördrink innan hans stora 70 års fest på Fotografiska.

Tada!

Det serverades roliga snacks till fördrinken. I krukorna är det en nötkross blandat med tryffelkräm som man liksom använder som dipp. Men det ser ut som jord. Helfestligt!

Efter morotsbonanzan var det dags att sätta sig till bords. Jag var placerad på ön Gillöga. Hela festen var marint inspirerad då segling är ett stort intresse och skärgården. Under middagen uppträdde Lasse Berghagen som tyvärr inte var lika härlig IRL som han är på TV. Men äh, festen var toppklass även fast han var dryg och hade hybris.

Det serverades fisk..
…och min bordsherre försökte övertala mig att ta en besk. Tack men nej tack. Det blev en annan typ av vätska för mig, lika klar som piraten men definitivt inte lika stark, gamla trotjänaren vatten. Snaps och jag är ingen bra kombo, skönt ändå – slippa den huvudvärken.

Vid tolv fick vi feeling och drog hem om Erica och Micke för en snabbskål innan vi hamnade på Biebers efterfest på Wall. Kom hem vid halv fem och hur jag lyckades stå upp efter 12 timmar i ett par nya heels är ett freakin under.

Söndagen var väldigt lugn, skulle ljuga om jag påstod att jag var i min allra bästa form. Vid tolv blev vi upphämtade av Calles syster med familj och drog ut till Saltis där Calles pappa har sin båt. Det blev några timmars häng och med frukost bestående av fishtacos.


Men tillräckligt bra form för en outfitpose det var jag.

Mellanlandade hemma och vilade en timme. Läste en artikel, jobbade undan lite mail samt ordnade med lite inlägg på bloggen och samarbeten.

Kvällen avslutades med att vi promenerade bort till Odenplan och Vasastans bästa pizza på 800 Grader med Magda och Stefan.

Lyckan som infinner sig när man blir serverad en riktig bra pizza.

Om ni inte har testat 800 grader så tycker jag ni ska göra det ikväll. Beställ in Salciccian och Biancan.


Sen promenerade vi hem och tog ett storslaget beslut..

..att köpa godis och se på House of Cards.

Snipp snapp snut, så var denna helgen slut.

6

2 svar till “Min helg i bilder.”

  1. Alltså du har en sån PANG-stil och du är så skön, such a girl crush. Önskar du var min vän :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *