, ,

Min helg i bilder, första delen.

Planen var en stressfri dag fram tills två tiden med ett kort break runt lunch för att färga brynen hos Felicia på Brow Bar. Yeah right. Det slutade med att jag fick åka om till frisören i panik på väg ut till Arlanda. Råkade ta fel flaska i duschen och färgade håret lila. Färgens flaska var så lik silverschampot och stod bredvid för jag nästa vecka skulle testa på en slinga för skojs skull.

Istället blev det h e l a håret. Tänk er paniken. Men vi hann till Arlanda och håret räddades. Det skiftar rosa nu. Men vadfan, det är ändå inne nu.

2.5h timmar stopp i Frankfurt där jag länsade kakutbudet. Livets lifehack måste vara loungeaccess. Halleluja.

Sen var vi äntligen framme hos Bosse (Carro) och Magnus. De bor i ett magiskt hus i Sidi Bou Said strax utanför Tunis. Jag är så glad att ha vänner som bor utomlands, det är så oerhört härligt att dra iväg såhär. Speciellt när de bor på coola udda ställen i sjyssta hus. 10p!

Vi vaknade rätt tidigt på fredagen och tog med Morris på en promenad ner till havet.


1.5h svettiga timmar senare bytte vi om och åkte till Dar el Marsas takterrass för frukost.

Sedan var det dags för några timmars seriöst glassande..

Efter en stund fick Bosse den briljanta iden att ta fram pool leksakerna. Och jag tog fram nya öl åt oss. Den smakar citron, hur najs? Farligt med. Går ner somn saft, nam nam.

 

 

Sen slog klockan aftebeach och vi gjorde det som vi är jäkligt duktiga på. Höjde musiken, skar upp ostar, charkisar, frukt hällde upp väl kylt bubbel.

Och kort efter kom Magnus hem från jobbet och vi drog till Villa Didon för en fördrink innan vi åt en riktig pangmiddag på The Cliff. Men där fick mobilen stanna i väskan, tyvääääärr.

Kram, hoppas er påsk är minst lika bra.

0

3 svar till “Min helg i bilder, första delen.”

 1. Hej Joanna,

  Vad roligt att du börjat blogga! Har följt dig sen vi träffades hos Elisabeth på hennes födelsedagsfest (tror det var kanske 2 år sen?). Tycker du har så vettiga åsikter och tankar och vågar lyfta upp sådant som inte andra pratar om. Trots det fina glittriga yttre (på ett bra sätt!) har du en stor dos ödmjukhet och en jävla pondus. You go girl!

  Kram Camilla

  (Trist att den där lunchen/fikan aldrig blev av:) )

  • Hej Camilla!
   Vad kul att du följer och vilken härlig kommentar. Tack snälla snälla! Blev väldigt glad av den.

   Hoppas du mår bra!

   Stor kram!

   • Så härligt att jag kunde göra dig glad.
    Hoppas du har en fin påsk och sköt om dig!
    Kram Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *