,

Min helg i bilder, tredje och sista delen.

Så var det söndag och sista dagen i Tunisien. Vårt plan skulle inte gå fören 02:20 natten till måndag så vi hade en hel dag framför oss. Gillar nattflyg. Kanske för att jag ogillar att “slösa” tid. Tex flyga över dagen eller köra långt.

Runt 11 drog vi till Cooks för brunch. Vid det här laget var vi alla vrålhungriga och lite lätt bakis. Cooks är ett ställe som man definitivt inte hade hittat utifrån gatan. Ett gömt guldkorn kan man säga. Riktigt bra meny, supergoda smoothies/juicer och skön stil.


Jag tog Eggs Benedict med bacon och pommes, extra dip, banan/jorgubbs juice samt pannkakor att dela på efteråt. 10 poäng på allt.

Efter brunchen kände vi att det var läge att promenera en sväng, då bukfyllan var ett faktum.

Hamnade på Rock the Kasbah som är en riad/galleri/affär. Inredningen var magisk. Vill att vår terrass ska gå i denna stilen. Vilket jag påbörjade genom att köpa med mig 2 skålar.

Smög in i ett av de små rummen och brände av en selfie. Sedan såg jag skylten ovanför mig med en kamera och ett stort rött kryss över. Classic.

Sedan drog grabbarna iväg på båtäventyr och kom hem med 75 bitars Sushi. Och ja, allt gick ner. Man är väl ingen amatör.

Resten av kvällen spenderades såhär.

Hittade en kompis på planet hem från Frankfurt. Blev härligt påmind veckans träningspass, efter 3 dagars vila var jag mer än redo att köra igång igen. Kanske inte just i det ögonblicket, men ja, you get it.

Det var alles, tack för denna påsken. Vart drar vi nästa år?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *