Min helg genom snabba klick av mobilen

Min helg började med att jag avslutade veckans jobbvecka med ett bättre lunchmöte på Vassa Eggen. Beslöt mig sedan att checka ut, åkte hem, bytte om och drog sedan intervaller på IP:n och direkt efter ett benpass på Tule. Var klar runt fem och kort därpå svängde Elin förbi och fick lite träningskläder. Mysigt att få hänga en stund med henne. Det betyder mycket när vänner anstränger sig för en, näf man gör det för varandra. Man hinner inte alltid ses men bara en kortare stund kan göra så mycket.

Fortsatte min fredag med att möta upp L på söder. Vi tog ett glas på Bor Hommage innan jag blev överraskad med spontanmiddag på Matateljen ute i Gamla Enskede. Jag älskar det stället. Att dessutom sitta inne i köket, bara några centimeter ifrån spisen där maten tillagas av de kunniga kockarna som alltid tar sig tid att stanna till och prata. Jag gillar den behagliga lugna stämningen som får mig att känna som att jag sitter i ett vardagsrum.

Somnade framåt ett med ett välbehag i kroppen.

Så blev det lördag och jag började den med att ta sovmorgon, dricka kaffe i sängen och äta långfrukost framför ett avsnitt av Messiah (förövrigt – hur snygg är han?!).


Drog vidare till SATS och tränade med Alexander. Sprang 30 min 70/20 intervaller och därefter cirkelfys där vi använde oss utav appen “DeckWorkout” som är en digital kortspel som slumpar fram olika kort som man förutbestämmer övningar på. Vi valde: Armhävningar med släpp, raka marklyft, pressar, burpees och russian twists. Om det var svettigt? Svar ja.

Spenderade kvällen på Gärdet hemma hos Niklas och Melle där vi blev bjudna på fantastisk trerättersmiddag med tillhörande pangvin. Sen att det gick mindre bra för mig när vi spelade Plump ska vi inte prata om. Jag skyller helt på kortleken. Det var något fishy med den.

Minimalt med aktivitet på helgens sista dag. Sov länge, rörde knappt telefonen, åt frukost, hängde runt hemma och sprang sedan långpass runt ett pulserande söder och Årstaviken. Duschade länge, åt bananpannkakor till sen lunch, bokade tid med en hantverkare som ska bygga garderober i min nya lägenhet, såg ytterligare 2 avsnitt av Messiah, somnade i soffan, fick ett täcke omkring mig och lagade därefter pastapesto med rostade pinjenötter och het korv.

Det var en fin helg och jag ser framemot att ha fler sådana lugna helger mellan allt som kommer hända i vår. Det börjar dra ihop sig med nya jobb, projekt och resor. En del av mig är en smula nervös. Känns som jag steppar upp. Eller, det gör jag. Och det är det som känns i kroppen.

Ha en fin vecka, kram på er.

84

Ett svar till “Min helg genom snabba klick av mobilen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *